Info‎ > ‎

Χαρίστε αγάπη

 Δώστε λίγη αγάπη στο συνάνθρωπό σας, ή πάρτε αγάπη από αυτόν, για όλους είναι καλύτερα. Είναι η αποδοτικότερη συναλλαγή μεταξύ ανθρώπων.
 Μπορούμε. Τράπεζα Τροφίμων – Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας
Αν έχετε ή εκπροσωπείτε κάποια εταιρεία τροφίμων ή εστίασης, μην πετάτε το φαγητό που περισσεύει κάθε μέρα. Το www.boroume.gr αναλαμβάνει την συλλογή και διανομή του. Αν είστε εκπρόσωπος κάποιου ιδρύματος ή απλά ένας άνεργος που δυσκολεύεται να βρει ποιοτικό και θρεπτικό φαγητό πάλι επικοινωνήστε μαζί τους (με κλικ επάνω στο εικονίδιο). Μέλη του εκατοντάδες εταιρείες εστίασης σε όλη την Αττική, πολές από αυτές από τις πιο επώνυμες.

Δείτε σε όλη την Ελλάδα τα σημεία που μοιράζεται δωρεάν φαγητό. Έχει διευθύνσεις, τηλέφωνα και φορείς. Κάποιο είναι κοντά σας.
 
ΠΑΣΚΕΔΙ. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης παρέχει δωρεάν φαγητό, καφέ και ποτό στους άπορους φοιτητές της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες για απόκτηση της σχετικής ταυτότητας στο τηλέφωνο του ΑΠΘ 2310995360.
 
Αλληλεγγύη. Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδας.  Για ενημέρωση Τηλ:  213 018 4 450 - 434 - 443. Για τον πίνακα των ενοριών που παρέχουν δωρεάν γεύματα σε όλη την Ελλάδα με διευθύνσεις και τηλέφωνα κλικ εδώ.

Ταβιθά. Φιλανθρωπικό κατάστημα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για ρούχα, υποδήματα, σκεπάσματα, υπνοσάκους, παιχνίδια. Είναι στην οδό Ακομινάτου 23 πλ. Καραϊσκάκη. Τηλ. 210 5240070, 210 3229248, 697-9394006. Είναι ανοικτό Δευτέρα - Παρασκεύή 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. . Έχει κατάστημα ρουχισμού και στην Μητρόπολη Φθιώτιδος. Εδρεύει στον Ι. Ν. Αγίας Σοφίας Λαμίας, τηλ. 22310 38708.
 
Χαμόγελο του ΠαιδιούΔεκάδες υπηρεσίες από τον πιο πολυσχιδή μη εκκλησιαστικό οργανισμό βοήθειας της Ελλάδας, με κυρίαρχη στόχευση τα παιδιά.
 
Μπορείτε να βοηθήσετε με χίλιους δυο τρόπους, ακόμη κα με ένα SMS, τώρα.
 
Κιβωτός του Κόσμου. Για παιδιά. Έχουν ανάγκες σε τρόφιμα, βιβλία, είδη ένδυσης, υπόδησης, καθαριστικά, φάρμακα, αναλώσιμα, χρήματα.  Πύλου 73-75, Κολωνός 10441, τηλ: 210-51 41 935. Είναι και στο facebook  εδώ.
 
  Υποστήριξη σε άτομα με παραβατική συμπεριφορά, μετανάστες. Σισσίτια, δωρεάν ένδυση , διανομή στους δρόμους. Επισκέψεις σε φυλακές υποστήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.
 
Μονή Ντουραχάνης, στα Ιωάννινα. Ο παπα-Θανάσης με προσωπική εργασία, από τότε που έγινε μοναχός, κατάφερε χάρη στις προσφορές πιστών και άπιστων να φτιάξει σχολείο, γυμνάσιο, γηροκομείο, ορφανοτροφείο, εκκλησία, οργανωμένα συσσίτια, μέχρι και ιεραποστολή. Έχουν ανάγκη από τα πάντα, προσφέρουν σε όποιον τους ζητήσει βοήθεια. Η επίσημη εκκλησία δεν συμμετέχει. Τηλ: 26510 52277.
 
Δεν χρειάζεται καμία σύσταση η Unicef.

Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς ΑθηνώνΠαρέχει μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών σε οργανωμένες ομάδες που παρέχουν συσσίτια σε απόρους.    Τηλ: 210 - 4815585   FAX: 210 - 4815442
Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Ο ξένος πόνος δύσκολο να γίνει κατανοητός. Κρατείστε την ελπἰδα ζωντανή, δώστε κουράγιο να συνεχίσουν.
Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Δεν χρειάζονται συστάσεις.
Γιατροί Του Κόσμου. Βοήθεια χωρίς σύνορα, χωρίς όρια, χωρίς χρώμα δέρματος, σημαίας, καθεστώτος. Ότι τους παρέχετε ευπρόσδεκτο.
Τράπεζα Τροφίμων. Μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Τραπεζών Τροφίμων (FEBA) στην οποία ανήκουν 160 Τράπεζες Τροφίμων από 12 χώρες της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης. Για παροχή από επαγγελματίες τροφίμων κοντά στη λήξη με κατεστραμμένη ετικέτα κλπ. Τροφοδοτεί ιδρύμματα.
 
Ανακυκλώστε, χαρίζοντας σε άλλα μέλη του οργανισμού πράγματα που δεν σας χρειάζονται, ή βρείτε εσείς κάτι που θέλετε. Στην Ελλάδα έχουν δηιουργηθεί μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, 17 ομάδες.
Ο Στρατός της Σωτηρίας είναι χριστιανική Οργάνωση με δράση σε 125 χώρες. Βοηθάει ανθρώπους ανεξάρτητα από πολιτικές, θρησκευτικές, φυλετικές διαφορές.
Μαζί με την φλόγα, είναι Σύλλογος αφιερωμένος στο παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Εκτός από οποιαδήποτε βοήθεια, ή δωρεά , υπάρχει ανάγκη, σε έκτατκτες περιπτώσεις, για δωρεά αιμοπεταλίων. Είναι εύκολο, δεν αφαιρούνται αιμοσφαίρια, όπως στην αιμοδοσία, αλλά πρέπει να γίνεται τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη γιατί τα αιμοπετάλια έχουν χρόνο ζωής λιγότερο από 7 ημέρες.
 Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Δωρεάν διανομή φαγητού σε διάφορα σημεία της Αθήνας, αλλά επεκτείνεται σιγά σιγά και σε άλλες πόλεις. Για όλους χωρίς καμία ερώτηση.
Powered by Telebit.gr
 
Comments