Bliv forfatter

Ligger der en forfatter gemt i dig?

Hos Systime er vi altid på udkig efter spirende forfattere, der har en god ide til nyt undervisningsmateriale - uanset om det er en bog eller et webmateriale. Hvis du ligger inde med et forslag, du gerne vil have afprøvet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Læs mere i Systimes forfattervejledning om at blive forfatter.

Hvad forventer vi af dig?

Forudsætningen for, at din idé antages af Systime, er naturligvis, at du besidder en solid faglig kompetence inden for dit felt, og at du kan formulere dig i et levende og frit flydende sprog.

Derudover er det også vigtigt for os, at du er indstillet på at være åben omkring din udgivelsesproces. Hos Systime lægger vi meget vægt på konstruktiv kommunikation gennem hele forløbet, og du skal derfor være indstillet på at blogge løbende Systime Lab, som er vores forum for udvikling af undervisningsmateriale. Her giver forfattere og brugere hinanden respons og udveksler ideer og forslag. 

Du behøver ikke at have et færdigudviklet projekt, før du kontater os - tværtimod. Faktisk siger vores erfaring, at der er store fordele ved en tidlig kontakt mellem forfatter og forlag. På den måde kan du få gode råd om manuskript, illustrationer m.m. undervejs, og vi kan i fællesskab rette udgivelsen til, så den bliver attraktiv for målgruppen.

Læs mere i Systimes forfattervejledning om, hvad vi forventer af dig.


Hvad kan du forvente af os?

Hos Systime kalder vi os for det kommunikerende forlag, og kommunikationen går begge veje. Derfor tilbyder vi den samme åbenhed, som vi forventer af dig. Det betyder, at du som forfatter hos Systime har mulighed for faglig sparring med en ekstern redaktør hele vejen fra idé til færdigt manuskript.

Derudover vil du gennem hele processen være tilknyttet en projektleder, der kan give dig råd og vejledning om projektets forløb og hjælpe til med alle de praktiske ting, som du måske ikke selv lige har erfaringer med: Ophavsret, COPY-DAN og biblioteksafgift for at nævne nogle få.

Som forfatter får du også adgang til en online forfattervejledning, der beskriver udgivelsesprocessens faser og arbejdsopgaver trin for trin. Du kan allerede nu læse om vores forskellige
kontraktmodeller.

Hos Systime er der også mulighed for at arbejde i forfatterteams. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan overskue projektet alene, kan arbejdet i forfatterteams lette arbejdsbyrden. Derudover gør forfattersamarbejde det muligt at samle spidskompetencer inden for et fagområdes forskellige nicher såvel som at udnytte de spændende muligheder for tværfagligt arbejde.


Som forfatter hos Systime kan du også prøve kræfter med nye digitale medier. Du skal ikke bekymre dig om det tekniske - det hjælper vi dig med!

Vi sørger for markedsføring og salg af din udgivelse. Vores marketingafdeling sørger for produktion af alle annoncer og andre reklamematerialer, og du bliver naturligvis taget med på råd sammen med din projektleder og eksterne redaktør.

Læs mere i Systimes forfattervejledning om, hvad du kan forvente af os.

Blod på tanden?

Hvis dette har vakt din interesse, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Du er velkommen til at ringe til os på 70 12 11 00 eller kontakte Systimes projektleder inden for det fag, du arbejder med.

Systime A/S, Skt. Pauls Gade 25, 8000 Aarhus C, Tlf. 70 12 11 00, systime@systime.dk