Jouw hart en ziel in de uitstraling van je onderneming, bedrijf of dienstverlening?


Als je werkzaam bent als coach, trainer, mentor of andere soorten van hulp- of dienstverlening is het heel belangrijk om jezelf als uitgangspunt te nemen in je uitstraling naar je doelgroep. Een juiste persoonlijke uitstraling zorgt voor een ‘klik’ en mensen verbinden zich makkelijker met een persoon dan met een bepaalde soort van hulp- of dienstverlening. Het ontwikkelen van een persoonlijke uitstraling voor je dienstverlening is daarom een must om je te profileren. Je bent zelf jouw grootste bezit… Je bent zelf de drijvende kracht in je professionele leven. Daarom neem je jezelf als uitgangspunt om je te profileren. 


“Ontwerpen waar je jezelf in herkent”Jezelf als uitgangspunt nemen om je te profileren is een wáánzinnig krachtige tool om vanuit bewuste verbinding met jezelf onderscheidend, verbindend en inspirerend te zijn voor je doelgroep. Een uitstraling die werkelijk raakt.

Jouw goud

Jij als persoon bestaat uit een combinatie van unieke eigenschappen. Door deze eigenschappen te (her)ontdekken en in kaart te brengen wordt jouw goud (unieke kwaliteiten) letterlijk zichtbaar. Daarmee ga ik op een eigentijdse en zelfbewuste manier jouw visuele identiteit creëren. Een ijzersterke, inspirerende en oprechte identiteit waar je jezelf in herkent en waar je doelgroep zich mee verbindt.


“Ontwerpen waar je doelgroep zich mee verbindt”Kiezen vanuit je hart

Kiezen voor een bewuste identiteit zorgt ervoor dat je jezelf vanuit hart en ziel positioneert, zodanig, dat je de dingen kunt doen waar je enthousiast, bevlogen en blij over bent.


“Ontwerpen vanuit persoonlijke kracht en passie”Methode

Door mezelf in te leven, in te voelen en gericht vragen te stellen wordt duidelijk waar jouw kracht en passie zit. Ik maak daarbij gebruik van een krachtige methode die ik sinds kort heb ontwikkeld (Beeld-id®). Deze methode geeft een beeld van jouw kwaliteiten en unieke eigenschappen die jij als persoon (jouw goud!) te bieden hebt. 


 


Je kunt hier GRATIS de analyseformulieren downloadenAls je ze invult en terugstuurt, neem ik vervolgens contact met je op. Wees vooral nieuwsgierig als je ze invult! 

"Met oog voor jou als persoon en wat je te bieden hebt, creëer ik een persoonlijke identiteit die jóuw kracht en passie uitstraalt!"

 


Mijn passie? 

Jouw goud vinden.


Mijn kracht? 

Jouw unieke kwaliteiten een uitstraling geven die raakt!


Wil je meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact 
op of kom eens langs voor een brainstorm. Ik ben erg 
nieuwsgierig naar jou!
 

Carola van der Valk
Coach en grafisch ontwerper

M 06 24632133

info@studiomaud.nl


Methode: