Postani ambasador UNISPORT


Namen in cilj projekta »postani ambasador Unisport«


Z uvedbo projekta »postani ambasador UNISPORT« želimo v naše vrste povabiti študente različnih fakultet in akademij, ki so predvsem predani športu, komunikativni, timski in bi postali naši ambasadorji na svojih fakultetah/akademijah. Ambasadorji bi z aktivnim delom neposredno vstopili v stik s svojimi vrstniki, prijatelji in znanci in poskrbeli, da bi novice o univerzitetnih športnih tekmovanjih dosegle ciljno skupino zainteresiranih študentov. Tovrsten način bi omogočal, da bi bili o delovanjih Športne zveze UL obveščeni študentje, ki jih šport zanima oziroma bi jih zanimalo sodelovanje na naših športnih tekmovanjih. Ambasador, ki na interaktivni ravni veliko bolje oceni kateri študent bi se udeležil tekmovanja in jih usmeri na programe Unisport.

Iščemo študente, ki v tem vidijo izziv in priložnost, da navežejo nove stike, spletejo nova poznanstva, ki vam bodo prav gotovo pomagala na življenjski poti. Samo z vašo pomočjo lahko poskrbimo za prepoznavnost univerzitetnih tekmovanj Športne zveze Univerze v Ljubljani, ki že od leta 2007 organizira in prireja pestro izbiro športnih dogodkov na katerih je zabavno druženje s prijatelji in znanci že rutina.
Naši ambasadorji Unisport bodo deležni tudi posebnih ugodnosti. Zanje imamo pripravljene uradne odprave Unisport (pulover, majica,..). Deležni bodo popustov na vstopnice prijateljskih športnih klubov. Lahko se nam bodo pridružili tudi na mednarodnih tekmovanjih po evropskih in izven evropskih mestih. Po želji bodo prejeli tudi uradno priporočilo, zahvalo, ki jim bodo pomagala na nadaljni karierni poti...