News‎ > ‎

THANKSGIVING RECIPES

posted 4 Nov 2016, 08:27 by Hula Hoop   [ updated 4 Nov 2016, 08:27 ]
Ja tenim a punt el proper taller HulaHoop Saturday! El dia 24 de novembre celebren als Estats Units una de les seves festivitats més importants: Thanksgiving (el Dia d'Acció de Gràcies). A Speak English! ens volem unir a aquesta celebració amb un taller de cuina al voltant del turkey (gall dindi), l'element més important de la gastronomia de Thanksgiving. No patiu! Nosaltres no farcirem i rostirem un gall dindi, però sí farcirem una divertida Turkey snack bag, a més de preparar-nos una Turkey Pizza que ens endurem a casa per enfornar. 

Aquest taller tindrà lloc el dissabte 19 de novembre, en tres torns.

Els kids d'Educació Infantil i Cicle Inicial (P3 a 2n) tenen dos horaris per triar: a les 10h i a les 11,15h. Aquestes sessions són familiars (1 kid + 1 adult)
El taller pels més grans (3r a 6è de Primària) començarà a les 12,30h. Aquesta sessió és només per als kids. 

Com sempre, el taller és gratuït pels nostres alumnes, però la reserva de plaça és obligatòria abans del dimecres 16 i les places són limitades.

A partir de dilluns 14, si queden places, obrirem les inscripcions a participants de fora de l'escola, pels quals el taller tindrà un cost de 8 euros. Animeu als vostres amics a passar una bona estona tot posant en pràctica l'anglès!