News‎ > ‎

MOCK EXAMS

posted 25 Apr 2018, 02:19 by Hula Hoop   [ updated 25 Apr 2018, 02:19 ]
Com sabeu, Speak English! és un centre preparador oficial de Cambridge English Assessment, entitat organitzadora de vàries certificacions internacionalment reconegudes com ara el KET (Key English Test - A2), el PET (Preliminary English Test - B1) i el FCE (First Certificate Test - B2). 

Si us esteu plantejant presentar-vos a l'examen per aconseguir alguna d'aquestes certificacions, tenim una proposta que us pot resultar molt interessant: una sessió de MOCK EXAMS. 

Un MOCK EXAM é

s una prova del mateix nivell i format que la oficial, portada a terme en les mateixes condicions pel que fa als límits de temps, que ens permet valorar si l’alumne té el nivell suficient per a presentar-s’hi amb garanties.
Aquesta sessió, que no compromet en cas cas a la presentació a l'examen oficial, tindrà lloc a Speak English! el dissabte 5 de maig a les 10,30h. És gratuïta per als nostres alumnes, tot i que la reserva de plaça és obligatòria abans de dimecres 2 de maig.

La convocatòria també està oberta a altres participants (no alumnes de Speak English!) pels quals tindrà un cost de 20 euros.

Durant la setmana del 7 de maig, ens posarem en contacte amb tots els participants i les seves famílies per tal de fer-vos arribar els resultats i valorar/organitzar la presentació a l'examen oficial de Cambridge English Assessment.

La sessió tindrà una durada d'entre 1h30' i 2h, en funció de l'examen KET o PET, inclosa una petita pausa entre les dues parts (Part 1: Reading and Writing; Part 2: Listening). En el cas de l'examen FCE (First), tindrà una durada de 3h30' aproximadament, incloses dues petites pauses entre les 3 parts (Part 1: Reading and Use of English; Part 2: Writing; Part 3: Listening).

S'avaluaran totes les parts excepte Speaking (expressió oral). Per a aquesta competència, tindrem en compte la pràctica durant les sessions de grup i, si és el cas que es decideixen presentar, els organitzarem en parelles i els farem la preparació pertinent durant el mes de juny. En el cas dels alumnes externs, en canvi, els avaluarem mitjançant una prova oral d'uns 10' relacionada amb el contingut de l'examen al que vulguin optar.

Per a més informació sobre cadascuna de les certificacions podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i/o consultar aquests enllaços:

KET (A2) - Alumnes dels grups: Dilluns 16-17,30h; Dimarts 16-17,30h;  Dimarts i dijous de 16,30 a 17,30. 

PET (B1) - Alumnes del grups de divendres 16-17,30h. 

FCE (B2) - Alumnes del grup de dilluns i dimecres 16,30 a 17,30h.