News‎ > ‎

Learning English through Apps

posted 8 Feb 2016, 02:56 by Speak English!   [ updated 8 Feb 2016, 02:56 ]
Ja hem començat a preparar el proper HulaHoop Saturday. El 27 de febrer els vostres fill@s tindran l'oportunitat de conèixer i  provar quatre interessants aplicacions que els ajudaran a continuar progressant en l'aprenentatge de l'anglès  mentre passen una bona estona.  En acabar la sessió, els facilitarem el llistat de les aplicacions per tal que pugueu descarregar-les també a casa a les vostres tauletes o smartphones.

Com ja és habitual, ens organitzarem en tres sessions per edats, segons els horaris de la imatge adjunta. El taller tindrà una durada aproximada d'una hora, i un màxim de 16 nens/es per sessió. L'assistència, com sempre, és gratuïta per als HulaHoop Kids, i la reserva de plaça, obligatòria (presencialment, per telèfon o per mail) dins del termini del dilluns 8 al dimecres 24 de febrer.

A partir del divendres 19, si queden places, obrirem les inscripcions al públic en general, al preu de 5€ en concepte de monitoratge. Feu-ho saber a amics i familiars si penseu que poden estar interessats. 

Com sempre, també, els més petits (P3/P4/P5) realitzaran el taller acompanyats d'un adult. A partir de 1r. de Primària, participen ja sense acompanyants.

Esperem que la proposta us resulti ben interessant i us animeu a participar-hi.