News‎ > ‎

INSCRIPCIONS A L'ENGLISH SUMMER

posted 9 May 2017, 04:31 by Speak English!   [ updated 14 Jun 2017, 04:04 ]
Tot és a punt per començar demà DIMECRES 10 a les 17h. les inscripcions de l'ENGLISH SUMMER A CALABRUIXA! :)

Com sabeu, es tracta d'un projecte per a les vacances dels vostres fills/es de P3 a 6è de Primària100% en anglès, en què els oferim uns dies plens d'activitats i diversió immersos en aquesta llengua. Si els agraden els EXPERIMENTS, els CRAFTS, la CUINA, els JOCS D'AIGUA, la DECORACIÓ TÈXTIL, els JOCS D'EXTERIOR/PSICOMOTRIUS, el TEATRE i la MÚSICA, l'SCRAPBOOKING... no us deixeu perdre aquesta oportunitat!

En aquest enllaç podeu veure un vídeo de 3 minutets amb algunes fotografies de l'English Summer'16: https://goo.gl/photos/4AtNUs1CtpYCGpa57

Us adjuntem també el flyer amb la informació dels diferents torns (independents), horaris i preus. Aquest any oferim un nou horari amb dinar inclòs


Pel que fa a les INSCRIPCIONS, us atendran a CALABRUIXA (c/Tal·lara, 4, antiga Escola Bressol) els DIMECRES de 17h a 20h

Per tal d'inscriure's cal:

- Omplir la fitxa d'inscripció (podeu portar-la preparada si us la descarregueu d'aquí mateix o bé us la facilitarem en el moment de la inscripció)
- Portar una fotocòpia de la Targeta Sanitària. (Si porteu l'original, podem fer la còpia).
- Fer un pagament de 50 euros en efectiu per a formalitzar la inscripció. (Ja us informarem de com cal fer la resta del pagament).

Si aquest horari d'inscripció no us anés bé, dimarts i dijous de 10 a 12h i de 17 a 19h. us atendrem també per a formalitzar inscripcions a Speak English! (c/Major, 22)

Els grups són reduïts i les PLACES SÓN LIMITADES, així que us animem a afanyar-vos! 

Pel que fa al torn de setembre, les inscripcions estaran obertes fins el 13 de juliol (sempre i quan quedin places). Per la resta de torns, acceptarem inscripcions fins a exhaurir les places de cada grup. 

Aquesta activitat és oberta a tothom. 

Restem a la vostra disposició presencialment (c/Major, 22) o per telèfon (93.689.17.43 - 636.73.86.57) si necessiteu qualsevol aclariment. 

Us hi esperem! 

Ċ
Speak English!,
9 May 2017, 04:34