News‎ > ‎

Face painting

posted 8 Jan 2016, 03:52 by Speak English!   [ updated 8 Jan 2016, 03:52 ]
Tot a punt per al nostre proper HulaHoop Saturday! Una setmana abans del Carnestoltes, us hem preparat una sessió de FACE PAINTING per tal que aprengueu algunes tècniques de maquillatge artístic.
Un cop més, ens organitzarem en tres grups diferents:
A les 10h. començarem el primer torn pels petits de P3, P4 i P5, acompanyats d'un adult. Us proposarem diversos dissenys i us facilitarem unes fitxes per tal que pugueu maquillar els vostres petits segons el seu gust: fairies, dinosaures, pirates, tigers, dalmatians...
A les 11,15h. rebrem el segon grup (1r, 2n, 3r), ja sense adults. A les 12,45h, acabarem amb els més grans, de 4t a 6è. En aquests dos torns, organitzarem els kids per parelles i els ensenyarem a maquillar-se els uns als altres, segons el disseny que triïn, amb l'ajut d'unes fitxes (in English, of course!) que els facilitarem: aliens, pirates, skeletons, fairies, monsters, sharks...
Per aquest taller, comptarem amb l'ajut de la Carme Marcè, mestra d'Art in English.
El taller és gratuït per als nostres alumnes. Recordeu, però, que la inscripció és obligatòria i limitada a 16 kids per grup.
A partir del 22 de gener, si queden places, obrirem el taller al públic en general. En aquest cas, tindrà un cost de 5€ en concepte de material i monitoratge.
Us hi esperem a tots!