News‎ > ‎

1st Torrelles Scavenger Hunt

posted 6 Feb 2017, 03:52 by Speak English!   [ updated 6 Feb 2017, 03:53 ]
Vine i participa a la primera gimcana torrellenca per a famílies 100% en anglès!


Ens trobarem a Speak English! a les 11h del matí del dissabte 4 de març i ens organitzarem per grups, tenint en compte les edats dels nens i les vostres preferències.
Un cop agrupats, donarem a cada grup el seu itinerari per tal d'anar superant vàries proves a diferents indrets del poble (proves psicomotrius, musicals, fotogràfiques, d'enginy...), algunes d'elles al vostre aire i d'altres supervisades per alguns dels nostres teachers. A mesura que supereu les proves anireu aconseguint parts del mapa del tresor i, un cop descobriu l'indret on s'hi troba, us hi haureu d'adreçar per a una prova final que ens donarà dret a obrir el cofre i desvetllar el seu contingut. Preparats per aquesta gran aventura en família?

Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, tots ells acompanyats d'un o dos adults. No patiu, la dificultat de les proves estarà d'acord amb l'edat dels kids. 

Per participar-hi, només us cal inscriure-us (per telèfon, mail o presencialment) abans del dimecres 1 de març. L'activitat és, com sempre, gratuïta per als nostres kids i oberta a qualsevol altre participant amb un cost de 5 euros per nen/a. Les places són limitades.

Està previst que l'activitat acabi entre al voltant de les 12:45h.

Animeu-vos! Us hi esperem!