Des de SPEAK ENGLISH! & HULAHOOP Active English, l’escola d’anglès de Torrelles, et donem la benvinguda al nostre lloc web.

A les diferents pestanyes trobaràs la informació de les diverses opcions que t’oferim per adaptar-nos a allò que realment necessites, tant per a tu com per als teus fills de qualsevol edat.

Per als més petits, dels 3 als 11 anys, estrenem projecte. HULAHOOP Active English neix amb la voluntat que els nens i nenes augmentin les hores d’exposició a la llengua anglesa i la utilitzin en situacions comunicatives reals. Oferim classes d’anglès i també d’altres activitats estraescolars, sempre en anglès. Tu tries. En qualsevol cas, totes elles dinamitzades per professorat altament qualificat. Clica a la pestanya HULAHOOP KIDS i en coneixeràs tots els detalls.

Amb el programa per als nois i noies de 12 a 17 anys, SPEAK ENGLISH! TEENS, treballem per tal d’augmentar el nivell d’anglès dels estudiants adolescents, incorporant les noves tecnologies a l’aula i amb metodologies que posen èmfasi en la comunicació. Preparem a aquells que així ho desitgin per als exàmens de Cambridge. 

I, per a tu, SPEAK ENGLISH! ADULTS. Ens adaptem completament a les teves necessitats i objectius amb diverses modalitats que van des de les classes presencials de tots els nivells, a un grup de conversa per millorar les teves habilitats comunicatives, o l’opció e-Learning perquè treballis en línia des d’on tu vulguis i complementis aquest treball amb classes particulars aconseguint així un itinerari 100% personalitzat. Com a English Preparation Centre oficial, et podem preparar per als exàmens de Cambridge des de qualsevol de les modalitats. 

Ja ho veus, tinguis l’edat que tinguis, i siguin quins siguin els teus objectius, a SPEAK ENGLISH! & HULAHOOP trobaràs:

Professors nadius i no nadius experts i altament qualificats.
Metodologies innovadores i basades en la comunicació.
Grups reduïts de 5 a 8 alumnes.
Aules digitalitzades i incorporació de les noves tecnologies a les classes.
Gran varietat de projectes, d’anglès i en anglès.
Preparació per als exàmens de Cambridge.
Activitats complementàries gratuïtes per als nostres estudiants: Films&PopCorn, Social Club, storytelling activities, workshops…

And MUCH MORE! Always 100% in English!
Segeuix-nos a Facebook https://www.facebook.com/speakenglishandhulahoop