Nyheter‎ > ‎

Nytt fra styret - Oktober 2015

lagt inn 2. nov. 2015, 06:15 av Styret Sørenga 3

Nytt fra styret i Sørenga3:

 

ISTA: Vi har gått gjennom regnskapet for vann og fjernvarme, som vanlig levert lenge etter fristen. Vi har noen punkter som vi diskuterer med USBL, men for beboerne er regnskapet rett rundt hjørnet.

 

EL-BIL-LADING: Det er innhentet pris/organisere montering av elbil-kontakter i privatgarasjen for de som ønsker det.  Informasjon er distribuert i privatgarasjen til garasjeplass eiere.

 

ATRIUM: Gartneren har plantet og fylt ut kassene med nye planter, hovedsakelig klatre/hengeplanter, luket og stelt i sommer. Det er også plantet en del løk som kommer til våren.

Gartneren skal også komme med forslag til krukker e.l. som kan plasseres noen steder, og hva som kan pryde «sandkassen» i stedet for sand.

 

MC/MOPED-PARKERING: Vi henstiller fortsatt beboere med slike kjøretøy om å parkere i garasjen. Parkering i atrium lager både brannfeller og støy for resten av beboerne. Skilt med «Forbudt for motorkjøretøy» er bestilt og skal festes på bommen.

 

SYKKELPARKERING: Styret innser at vi trenger flere parkeringsplasser for sykkel. Dette vil bli utredet. I mellomtiden hadde det vært fint om de som ikke bruker sykkelen daglig parkerer i sykkelrommet. Dessuten bør folk fjerne punkterte sykler.

 

TAKTERRASSEN: Vi har hatt befaring av brannvesenet som har sjekket hvor brannfarlig det er i forhold til røyking. De godkjente.

 

MILJØGRUPPE: Styret ønsker seg en miljøgruppe som kan veilede i utsmykningssaker og være drivende i sosiale arrangementer.

 

Styreleder deltar på jevnlige møter med styrene i de andre byggetrinnene, for å løse felles utfordringer.

Comments