Nyheter‎ > ‎

Nytt fra Styret - Juni-2015

lagt inn 16. juni 2015, 10:38 av Styret Sørenga 3   [ oppdatert 16. juni 2015, 10:41 ]

- Privatgarasjen: Det er registrert at noen (som ikke eier p-plasser) tar seg til rette i garasjen, og parkerer på plasser som ikke er opptatt. Dessuten har det vært tilfeller av parkering utenfor oppmalte plasser. Styret har inngått avtale med Europark, slik at de kan bøtelegge/taue bort biler som ikke hører til. Europark vil sette opp plakater i privatgarasjen.

- Sykkelstativ foran det ene vinduet ved oppgang 66 er flyttet til foran luftinntaket. Dette mener styret vil hindre røyking for nær inntaket. Gartner kommer med forslag til hva som kan gjøres der det sto.

- Parkering av motorsykler og mopeder som står inne i gården er ikke greit. Disse må flyttes, og styret bestiller et Forbudt for motorkjøretøyer-skilt som settes på bommen.

- Atrium: Gartnerhjelp til beplantning og tilsyn er avtalt med gartner Renee Halvorsen, og hun har startet med luking. Hun starter med planting i uke 20 og 21, så snart hun får tak i bestilte planter. Fortsetter deretter etter ferien, og følger opp med vedlikehold. Styret går videre med reklamasjoner på metallkassene.

- Askebegre på takterrassen: Styret innser at brannfaren er stor på taket, og siden folk tydeligvis røyker der oppe uansett, har vi kjøpt inn to askebegre til terrassen. De vil bli tømt av vaktmester.

- Info fra SU: KANAL foran BT2 skal være ferdig utgravd 1.7, foran vårt bygg den 31.10. Kanalen på andre siden av BT1 skal være ferdig 30/9. Det er også planlagt ferdigstillingsdato for promenaden foran Sørengstranda. PROMENADE ØST foran bt3 og 4 er planlagt ferdig på slutten av året.

VEIEN mellom Sørenga og Håkon 7. gate skal være ferdig til 1.oktober.

Styret ønsker alle en god sommer!

Comments