Nyheter‎ > ‎

En liten sommerhilsen fra Sørenga båtforening.

lagt inn 16. juni 2016, 00:04 av Post Sørenga Båtforening

Med værgudene i ryggen har de fleste av oss, som har båt, nå blitt ferdige med vårpussen, greid å bli solbrent og fått båten på vannet.

Styret har hatt et konstituerende styremøte for det nye styret samt et strategimøte til nå. I håp om at årsmøte skal godta det, bestemte styret å vektlegge miljø og vurderer å gå for Blått flagg sertifisering. http://fee.no/?pageslug=blaatt-flagg-for-marinaer-4413

Vi har hatt et positivt møte med prosjektgruppa Bymiljøetaten har opprettet for småbåthavna på E14. Prosjektledelsen har frist til 1. desember 2016 med å få på plass prosjektet. Byggingen skal starte i mars 2017 og stå ferdig før jul 2017.

Miljøfokuseringen ble meget godt mottatt. Vi utvekslet tanker og diskuterte litt, men mest lyttet vi på hver andre og det virket som vi hadde mye sammenfallende tanker om hva E 14 kan bli til.

Med unntak av gjesteparkering for båter. Her argumenterte vi for at E14 ikke var egnet som gjestehavn og viste dem steder i reguleringsplanen som omtales som gjestehavn, i motsetning til E14. Vi pekte ut steder som var mer sentrale og egnet seg bedre som gjestehavn enn E14. Ingen avgjørelse er tatt, men vi har aldri vært nærmere i å komme på plass i båthavna. Styret har lovet å komme med noen innspill i saker vi drøftet før 1. desember.

I mellomtiden ønsker vi dere en god sommer med værgudene på båtfolkets side.

Styret Sørenga båtforening

Comments