Geachte ouders / verzorgers,


Dinsdagmiddag 27 maart zullen de coaches van leerjaar 1 deelnemen aan een studiemiddag. Dit betekent dat de leerlingen om 12.30 uur de school uit hebben. De leerlingen werken thuis aan 2 opdrachten die we op de website van de brugklas publiceren. Deze worden woensdag 28 maart door alle leerlingen ingeleverd. 

Wij hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de coach van uw kind.


Met vriendelijke groet,


Team leerjaar 1


---------------------------------------------------------------------


Beste ouders en leerlingen


Vanaf vorige week zijn alle lln. ( behalve de leerlingen die door de ouders zijn afgemeld) ingeschreven voor de Roermond Cityrun op zondag 22 april. De college run,waar onze leerlingen aan meedoen,zal vanaf 14.30u plaatsvinden.

Nog even doortrainen en dan is het zover.

De week voor de cityrun, krijgen jullie alle informatie over waar we verzamelen ,het tijdstip ,enz..


Beste ouders,

Vanwege een langdurige ziekte van een wiskunde-docent zal de heer Paul Cluitmans met ingang van 5 maart de lessen wiskunde in de bovenbouw van Niekée gaan verzorgen.

De coaching, persoonlijke begeleiding als ook de lessen rekenen en wiskunde zullen met ingang van maandag 5 maart worden overgenomen door de heer Abdel Aziz. 


-----------------------------------------------------------------------------

Beste ouders


Zondag 22 april is de Roermond Cityrun en wij gaan, zoals elk jaar, met alle brugklas leerlingen meedoen!

Na de Carnaval starten we met de voorbereidingen en zullen we tijdens de LO lessen, Mens en Natuur en Mens en maatschappij hier volop aandacht aan besteden.

Voor meer  informatie en het trainingsschema  klik hier

Deze week krijgen alle lln. een brief mee. S.vp het retour strookje deze week nog mee terug geven.---------------------------------------------------------------------------------------

Donderdag 8 februari van 13.00 - 14.30 uur is er een "Goede Doelen Middag" op Niekée, georganiseerd door de leerlingen van leerjaar 3. De leerlingen hebben een goed doel gekozen en gaan deze middag geld inzamelen. Ze zullen een braderie organiseren. De leerlingen van de onderbouw kunnen die middag munten kopen.  --------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beste leerlingen en ouders,


Donderdag 1 februari hebben de leerlingen de hele dag vrij i.v.m. een studiedag van het leerjaar 1 team.

Beste ouders en leerlingen


In verband met een studieochtend voor de docenten,starten de lessen a.s donderdag (14 dec.) om 11.00u !Woensdag 6 december starten we om 10.00 uur in verband met pakjesochtend. 
Maandag 4 december zwem/schaatsdag!


Denk aan:

* Handschoenen ( anders mag je niet schaatsen)

* Zwemkleding

* Lunchpakket

* 50 cent voor het kluisje


Belangrijk Indien uw zoon/dochter niet mee mag zwemmen of schaatsen, verzoeken wij u dit d.m.v. een brief met hierin een gegronde reden aan de coach mede te delen. Deze brief dient door een ouder zelf geschreven te zijn. Wilt u deze brief ook van uw eigen handtekening voorzien? Indien wij geen brief van u ontvangen gaan we ervan uit dat uw zoon/dochter gewoon mee mag sporten. De leerlingen die om een gegronde reden niet mogen zwemmen/schaatsen, gaan ten allen tijden mee met de activiteit. De dag ziet er als volgt uit: • 09.00 uur Verzamelen op school • 09.15 uur Vertrek per bus naar Geleen • 10.00 uur Aankomst in Geleen • 10.00 uur Start Schaatsen • 12.30 uur Start Zwemmen • 15.15 uur Vertrek • 16.00 uur Aankomst op schoolBeste ouders 


Zoals u heeft kunnen lezen in de uitnodiging, die u via de mail ontvangen heeft, nodigen wij U van harte uit voor de eerste Community-avond van Niekée leerjaar 1. 

Deze avond vindt plaats op dinsdag 28 november van 19.00 tot 20.30 uur. Wij verzoeken u vriendelijke het invulstrookje voor 28 november aan u zoon/dochter mee te geven. 

Met vriendelijke groeten, 


Team Leerjaar 1


Thuisopdrachten tijdens studiedag:


Nederlands:

30 min. werken aan Studyflow


Mens en natuur :

Werken aan opdracht 2 ( Presentatie) van Mens en Natuur

Voor opdracht Klik hier

De opdracht lever je donderdag voor 18.00u in ( Delen met somnks01@soml.nl )


Verder kun je nog werken aan de andere opdrachten.

Beste Ouders/Verzorgers


Hieronder vindt u enkele belangrijke data


Donderdag 16 november         ; Studiedag

                                          Voor meer informatie Klik hier

Dinsdagavond 28 november    : Community -avond ( 19.00u-20.30u )

                                                     Voor meer informatie Klik hierEnkele leerlingen nemen op woensdag 8 november deel aan een activiteit in het Woonzorgcentrum Herten. De leerlingen worden hier om 9.30 uur verwacht en zullen hier met de fiets naar toe gaan. Ze vertrekken onder begeleiding vanaf Niekée om 9.00 uur en zijn rond 12.30 uur op school. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.


Met vriendelijke groet,


Team leerjaar 1


-------------------------------------------------------------------------------

Rekenen en wiskunde
Beste leerlingen,
Willen jullie vanaf deze week, elke dag je rekenapparaat mee naar school nemen. Ik bedoel de Casio fx 82.
Jullie krijgen uitleg over het rekenapparaat en mogen er gedurende een groot aantal oefeningen mee werken. Best wel handig dus. 
Ik reken op jullie.__________________________________________________________________________________________________________

Deze week gaan we met de gymlessen van start volgens de Dagindeling
Kijk op de maandag en vrijdag ook op Magister,want daar zie je op welke locatie je de Gymlessen hebt ( buiten of binnen ) 

Denken jullie ook aan het leesboek en de oordopjes die vanaf vorige week elke dag in je tas zitten :)
___________________________________________________________________________________________________________


Beste ouders/verzorgers,

Hier kunt u belangrijke informatie terugvinden. Aan deze website wordt nog even gewerkt, toch willen we al belangrijke informatie zoals de lestijden met u op deze manier delen. 

We gaan er een mooi jaar van maken!

Met vriendelijke groet,
Team leerjaar 1Je moet zijn aangemeld om gadgets toe te voegen die alleen zichtbaar zijn voor jou