Aktuellt

Kvarglömda kläder och skor i vår hall måste hämtas senast fredag 15 juni, därefter samlas de ihop och skänks till klädinsamling.


Hej hemmet!
Nu har jag och barnen sagt "Glad sommar" till varandra. Stort tack för alla fina blommor och presenter. Jag är stolt över att berätta att jag jobbar på Solskiftesskolan med barnen i 4b (snart 5b), era barn är fantastiska!

Längst ner på sidan, i filarkivet, finner ni ett läsbingo (som jag glömde dela ut!). Jag hoppas ni föräldrar kan uppmana till läsning och med läsbingot kan det bli lättare att motivera. All läsning är bra :-).

Ni hittar också TF rektor Mias sommarbrev till er i hemmet. Skolstart och nästa läsårs första dag är 22/8 kl.9-13.

Med vänlig hälsning

Anna Karin

Hej alla barn och föräldrar!                               Ett stort tack för det här läsåret med fina 4B! Ett stort tack också för väskan, chokladen och blomman. Som ni säkert redan vet kommer jag plugga helt efter sommaren fram till januari, men jag dyker säkert upp då och då på skolan. Hoppas ni alla får en riktigt skön sommar.              

Kramar Maria

Angående medtagen mellanmål gäller följande:
Ofta blir barn i den här åldern hungriga och har med sig något extra att fylla på med under en skoldag vilket är jättebra. Vi vill påminna om att vi har flera allergiker varav några luftburet. Därför gäller ABSOLUT INGET MED NÖTTER! 


Solkattens Fritids

Här hittar du länken till Solkattens Fritids. Glöm inte att besöka sidan för viktig information.

Snart är det dags för sommarlov!
Har du ett barn som är inskrivet på Solkattens Fritids?
Anmäl närvaro/frånvaro på deras hemsida. Länk till lovlapp.Sjukanmälan

Görs via Dexter. Om ni inte har inloggning, kontakta vår administratör Annika Thunholm på annika.thunholm@osteraker.se . Glöm inte att sjukanmälan måste göras för varje dag.

Ċ
Anna-Karin Eriksson,
14 juni 2018 02:06
Ċ
Anna-Karin Eriksson,
14 juni 2018 02:02