Samen

afslanken met


Ruim 16 jaar timmert Yelle den Boer aan de weg met haar alom bekende Slimline Studio. Tal van mannen en vrouwen genoten al van de resultaten van de Slimline-Combo, een heilzaam apparaat dat spieren en gewrichten verstevigt, cellulitis herstelt, striae verlicht én vet vermindert op precies de gewenste plek.

Update Coronavirus

We zijn weer open! Vanwege een storing zijn we momenteel telefonisch slecht te bereiken. Stuur s.v.p. een mail naar yelle@slimlinestudio.nl, of gebruik onderstaande knop voor meer informatie.

Slimline-Combo

Een kuur met de Slimline-Combo duurt vijf weken en omvat tien behandelingen. In die periode is het gemiddelde omvangverlies 15 centimeter tot maar liefst 56 centimeter.

Oorzaak: drie kwartiertjes Slimline-Combo staat gelijk aan drie uur fitness of zwemmen. Dus bent u al afgevallen, maar mag het allemaal nog wat strakker, of bent u het sporten beu en wilt u op een ontspannen manier aan uw figuur werken, of kunt u om welke reden dan ook niet sporten, dan is een kuur onder deskundige begeleiding van Yelle den Boer een aanrader.

Tip: ga samen met een vriendin, zus of moeder; dat is gezellig en doeltreffend.

Yelle informeert u graag verder over deze behandelingsmethode. Of maak eens een afspraak voor een gratis proefbehandeling.

Nieuw: Protiplan dieet

Naast de Slimline-Combo is het nu ook mogelijk om geweldige resultaten te boeken door met persoonlijke begeleiding het Protiplan dieet te volgen. Met het Protiplan eiwitdieet bereiken mensen in drie fasen het streefgewicht. Met zes eetmomenten per dag hebben je geen honger. De producten bevatten weinig koolhydraten en zijn eiwitrijk. Lekker eten en toch afvallen.

Om nieuwe klanten kennis te laten maken met de Slimline Combo heeft de Slimline Studio een leuke aanbieding:

Een kuur van 10 behandelingen kost nu geen € 295,= maar slechts € 220,=

U kunt ook eerst geheel vrijblijvend een proefbehandeling komen doen. De proefbehandeling is dan gratis.

Heeft u al een kuur gevolgd bij de Slimline Studio, dan krijgt 10% extra korting op de aanbieding!

Deze aanbieding is geldig bij aanmelding voor 1 april 2021