Benvinguts/es al SI Collbató

Ets el visitant nº
 Contadores
  Premis literaris Sant Jordi 2015

Viatge a Londres 4t ESO

Sortida a l'entorn 2n ESO

Sotida a l'entorn 3r ESO

Sortida a Sant Geroni 4t ESO

Sortida a l'entorn 1r ESO

Vídeo alumnat 4t ESO Curs 2013-14


 Actualització e-mails famílies 
Entreu al formulari i podreu actualitzar i confirmar el vostre correu personal per poder rebre les informacions del centre. Per accedir-hi, necessiteu el correu del vostre fill/a:
nom.cognom1.cognom2@sescollbato.cat
Gràcies per totPresentació del projecte amb col·laboració amb International Stays Barcelona

  La presentació a càrrec de la Núria Bergé  va fer-se al nostre centre el passat dimecres 22 d' abril a les 18h.
  Aquest és un projecte que pretén portar alumnat de parla anglesa (americans, anglesos o bé irlandesos) a conèixer la nostra llengua i la nostra cultura. 
  Hi ha dues opcions: acollir l'alumnat durant tres setmanes el proper estiu o bé acollir-lo tres mesos durant el curs escolar 2015-2016.


Per qualsevol consulta o qualsevol aclariment podeu trucar al  610309050.

No deixeu passar aquesta oportunitat!!!!


Taller Tecnologia Segon A ESO


   Esquiada de 1r i 2n

Esquiada 1r i 2n ‎(fotos)‎

Esquiada 1r i 2n ‎(vídeos)‎

 Teatre en anglès

El passat dilluns 23 de febrer l'alumnat de tercer i quart de l' ESO van assistir a una obra de teatre en anglès al Casinet de Collbató. L'obra del grup TUNE IT fou molt dinàmica i amb una excel·lent acollida per part de l'alumnat. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Collbató. 

Teatre en Anglès 3r i 4t

Vaga estudiants dia 26

El proper dia 26 de febrer el sindicats d'estudiants han convocat una vaga contra la nova llei que afecta la durada de les carreres universitàries.
El nostre alumnat ha decidit adherir-se a la vaga el dia 26 de febrer i ha presentat la documentació requerida per les nostres normes d'organització i funcionament.
Ells mateixos us faran arribar un paper on les famílies han d'autoritzar explicitament si els seus fills faran o no vaga.
Es canviaran els exàmens previstos el dia 26 de febrer. El dia 25 de febrer hi haurà classes normals.

La direcció del SI de Collbató
Col.laboracions amb el centre
 El passat mes de gener , dins les sessions de tutoria del centre, va tenir lloc la xerrada formativa “El sector dels videojocs, una aposta segura” a càrrec del Collbatoní Liam Pattonsoci fundador de l'empresa Apps to Win,  empresa dedicada a la consultoría creativa i tecnològica per marques, on els videojocs tenen un rol principal.

https://sites.google.com/a/sescollbato.cat/index/Notcies/IMG_20150122_095229.jpg

L’alumnat de 4t d’ESO va poder conèixer com es realitzen els videojocs i quins professionals hi interven. 
Els nostres joves que són els principals consumidors d’aquesta industria, la més potent actualment d’entreteniment, van poder enmirallar-se amb el convidat, empresari d’èxit internacional,  qui els va esperonar per dirigir el seu talent cap aquest sector jove , dinàmic i necessitat de gent per fer de la seva passió una feina de futur.  
Xerrades com aquesta són habituals al centre per completar la formació integral dels nostres alumnes

També dins la programació didàctica del curs Informàtica de 4t ESO "Mobilitzem la informàtica", en Liam ens reforçarà en l'assessorament de l'alumnat durant el procès de desenvolupament d'apps, part important de la formació d'aquest curs (Veure vídeo)Merci Liam!!!