Benvinguts/es al SI Collbató

Ets el visitant nº
 Contadores
 VIATGE DELS ALUMNES DE 4T D'ESO A LONDRES

Ja s'apropen les dates del viatge a Londres dels alumnes de 4t d'ESO. En total hi aniran 27 alumnes, la majoria d'ells de 4t C.

Vist que dels altres dos grups falten molt pocs alumnes, les classes de 4t A i 4t B es faran amb normalitat. Estem a la tercera avaluació i s'ha d'aprofitar tot el temps disponible.

Durant aquesta setmana el Casal de Cultura de Collbató ens ha ofert uns tallers sobre "Consum crític dels mitjants de comunicació" que es faran el dilluns 23 i del dijous 26 de març de 11 a 14 hores. Aquests tallers són gratuïts.

Els alumnes de 4tC que vulguin assistir a classe s'incorporaran als de 4t B. Es recomana que els de 4t C vinguin com a mínim als tallers oferts pel Casal de Cultura de Collbató.

Cordialment,

equip docent de 4t d'ESO


 Esquiada de 1r i 2n dies 25, 26 i 27 de febrer
Els propers dies 25, 26 i 27 de febrer la majoria dels alumnes de 1r i 2n d' ESO aniran a esquiar.
Pels alumnes que no hi assisteixin, el centre té programades diverses activitats, encara que no s'avançarà matèria.
Si la família d'un alumne que no assisteixi a l'esquiada considera que el seu fill/a no ha d'assistir a aquestes activitats, us demanem que ho justifiqui amb l'imprés que li donaran a consergeria o que es pot descarregar des d'questa  mateixa pàgina web.

La direcció del centre

Vídeo alumnat 4t ESO Curs 2013-14Sortida a l'entorn 2n ESO

Sotida a l'entorn 3r ESO

Sortida a Sant Geroni 4t ESO

Sortida a l'entorn 1r ESO   Esquiada de 1r i 2n

Esquiada 1r i 2n ‎(fotos)‎

Esquiada 1r i 2n ‎(vídeos)‎

 Teatre en anglès

El passat dilluns 23 de febrer l'alumnat de tercer i quart de l' ESO van assistir a una obra de teatre en anglès al Casinet de Collbató. L'obra del grup TUNE IT fou molt dinàmica i amb una excel·lent acollida per part de l'alumnat. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Collbató. 

Teatre en Anglès 3r i 4t

Vaga estudiants dia 26

El proper dia 26 de febrer el sindicats d'estudiants han convocat una vaga contra la nova llei que afecta la durada de les carreres universitàries.
El nostre alumnat ha decidit adherir-se a la vaga el dia 26 de febrer i ha presentat la documentació requerida per les nostres normes d'organització i funcionament.
Ells mateixos us faran arribar un paper on les famílies han d'autoritzar explicitament si els seus fills faran o no vaga.
Es canviaran els exàmens previstos el dia 26 de febrer. El dia 25 de febrer hi haurà classes normals.

La direcció del SI de Collbató
Col.laboracions amb el centre
 El passat mes de gener , dins les sessions de tutoria del centre, va tenir lloc la xerrada formativa “El sector dels videojocs, una aposta segura” a càrrec del Collbatoní Liam Pattonsoci fundador de l'empresa Apps to Win,  empresa dedicada a la consultoría creativa i tecnològica per marques, on els videojocs tenen un rol principal.

https://sites.google.com/a/sescollbato.cat/index/Notcies/IMG_20150122_095229.jpg

L’alumnat de 4t d’ESO va poder conèixer com es realitzen els videojocs i quins professionals hi interven. 
Els nostres joves que són els principals consumidors d’aquesta industria, la més potent actualment d’entreteniment, van poder enmirallar-se amb el convidat, empresari d’èxit internacional,  qui els va esperonar per dirigir el seu talent cap aquest sector jove , dinàmic i necessitat de gent per fer de la seva passió una feina de futur.  
Xerrades com aquesta són habituals al centre per completar la formació integral dels nostres alumnes

També dins la programació didàctica del curs Informàtica de 4t ESO "Mobilitzem la informàtica", en Liam ens reforçarà en l'assessorament de l'alumnat durant el procès de desenvolupament d'apps, part important de la formació d'aquest curs (Veure vídeo)Merci Liam!!!


Comunicat del centre
Degut a les condicions metereològiques adverses i al gran nombre de
professorat i alumnes que no han pogut venir, es suspenen les classes del dia 4 de febrer.
Queden suspesos els exàmens de recuperació d'aquesta tarda. Properament anunciarem el dia que es faran.
La direcció del centre

 Comunicat del centre

Aquest matí un nombre considerable d’alumnes de 3r i 4t d’ESO no han vingut a classe. Quan s’ha trucat a casa la majoria de les famílies han dit que era perquè havien rebut un Whatsapp dient que s’havien suprimit les classes degut al vent.

 

Volem fer saber que el centre si emet un comunicat no ho farà mai per Whatsapp,  que sempre es publicaran  a la pàgina web del centre i es farà arribar un correu electrònic, i que tot comunicat del centre anirà signat.

 

Teresa Rius

Directora de la SI de Collbató

30 de gener de 2015


Actualització e-mails famílies 

Entreu al formulari i podreu actualitzar i confirmar el vostre correu personal per poder rebre les informacions del centre. Per accedir-hi, necessiteu el correu del vostre fill/a:
nom.cognom1.cognom2@sescollbato.cat
Gràcies per tot
Accés al formulari