Actua‎ > ‎

2017-2018

19.02.18 - peuters
Vandaag zijn er 4 nieuwe Bosbesjes gestart bij juf Céline.  Maxim, Remco, Marcel en Jasmine.  Welkom op onze school!!12.02.18 - 18.02.18
Een weekje verlof... geniet er van!


07.02.18 - L3
In het derde leerjaar zijn ze aan een mooi knutselproject bezig: een regenmaker.  Eerst worden de buizen in felle kleuren geschilderd. Daarna slaan de kinderen fijne nagels in de kartonnen buizen. Hoe meer nageltjes, hoe langer de regen duurt. Met pasta of rijst in de buizen heb je zo een origineel en zelfgemaakt muziekinstrument dat het geluid van de regen nabootst.  Niet dat we hier niet voldoende regen hebben, maar in een stille ruimte met enkel het geluid van de regenbuizen, klinkt het eerder als een tropische regenbui! En dat is iets dat we hier niet direct meemaken. 


06.02.18 - allen
Vandaag is het in heel Vlaanderen Dikketruiendag. Dan zetten we de verwarming wat minder en met een extra trui hebben we even lekker warm. Een portie ochtendgymnastiek helpt natuurlijk ook om de lichaampjes op te warmen!


05.02.18 - L6
Vorige week kwamen er enkele oud-leerlingen van onze school langs. Niet om zomaar een babbeltje te slaan natuurlijk. Zij kwamen wat uitleg geven over het reilen en zeilen van het secundair in de Sint-Pieter school. Zo kregen onze zesdeklassers info uit eerste bron en konden zij vragen stellen aan leerlingen die ze nog van vroeger kenden. Leerrijk!  01.02.18 - P
Na elke schoolvakantie, maar ook op 1 februari mogen er nieuwe kindjes instappen in de peuterklas. Vandaag mochten we Nathan en Louise verwelkomen en we wensen hen een mooie tijd in De Bosbes!


31.01.18 - L5
Het vijfde leerjaar vierde een heus middeleeuws feest met de nodige prinsessen, ridders en één koning. Ook op die leeftijd blijkt verkleden leuk!  


30.01.18 - K1
Tijdens de wintermaanden tovert juf Liesbeth haar zandtafel om in een sneeuwtafel met veel vlokken piepschuim. Leuk dat dat is!


29.01.18 - L3
We willen nog niet veel verklappen over het schoolfeest, maar toch hier en daar al een tipje van de sluier optillen. De kinderen van het derde leerjaar krijgen een initiatie karate door een leraar met bruine gordel. Wees gewaarschuwd!


25.01.18 - P
Het thema in de peuterklas is "ziek zijn" en Jules, de klaspop, had er duidelijk last van. Gelukkig telt de peuterklas al veel dokters en werd Jules met kennis van zaken grondig onderzocht en verzorgd. 
24.01.18 - alle L
Wat is het stil op onze school vandaag! Al onze leerlingen van het lager zijn immers gaan schaatsen in het Boudewijnpark. En daar is ook heel weinig volk zodat ze ten volle kunnen genieten van hun schaatsbeurt!


23.01.18 - L6
Vandaag kregen de leerlingen van het zesde een heel uitgebreide uitleg over de volgende grote stap in hun leven: het secundair. Valérie van het CLB legde de grote lijnen uit en polste al eens bij de verwachtingen én dromen van onze leerlingen. 22.01.18 - L1 + L2
Vorige week namen de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar deel aan de SVS-activiteit 'Honkie Tonkie'. Er was een grote variatie: mikken, rollen, gooien, balanceren, stapelen... Een actieve en heel amusante sessie! 


18.01.18 - L3
Dinsdag had het derde leerjaar heel wat op het programma staan in Brussel. Met een gids bezochten ze de Munt, daarna gingen ze allemaal eten in een restaurantje en tot slot volgden ze in het Museum voor Schone Kunsten een atelier van Magritte. De jongens poseerden voor een nieuw schilderij, genaamd "Ceci n'est pas une myrtille".17.01.18 - L3
Maandag mochten de meisjes van het derde leerjaar overnachten in het Atomium. In één van de negen bollen zijn allemaal slaapbollen gemaakt waar je met z'n drieën in kan slapen. Allemaal de pyjama's aan, nog een filmpje bekijken en dan gezellig de bol in kruipen... Hoe knus kan een "avondje-weg-van-huis" niet zijn? 


16.01.18 - K3 +L1
In het kader van de integratie tussen K3 en L1, mochten de kinderen van het eerste leerjaar nog eens naar hun klasje van vorig jaar en konden de kleuters van juf Sabine al eens het eerste leerjaar gaan verkennen. Daar werd nadien natuurlijk iets op gedronken!


15.01.18 - allen
Vorige vrijdag was de vijfde fluo-dag en dat had iedereen goed begrepen want ontzettend veel kinderen kwamen in fluo. Met het moto "maak dat je gezien wordt of je bent gezien" kwamen we zelfs in de Krant van West-Vlaanderen!


11.01.18 - alle K
Maandag was het Driekoningen en dat werd uitgebreid gevierd met alle kleuters. Eerst maakten alle kindjes een mooie kroon, toen hadden we wel 79 koningen op school! Daarna maakten ze zelf pudding waarin de juffen 3 kleine koekjes verstopten. Wie een koekje had in zijn pudding, werd één van de Drie Koningen. En zo konden alle kleuters onder leiding van Caspar, Melchior en Balthasar de geschenken brengen naar de kerststal. 


10.01.18 - L3 + L4
Gisteren trokken het derde en vierde leerjaar naar Oostkamp voor een sessie "Alles met de bal". Dat is een bewegingslandschap ontwikkeld rond de magische wereld van de bal. Het is een voorbereiding op het aanleren van de klassieke balsporten in ploegverband en de algemene coördinatie.08.01.18 - allen
We starten het nieuwe jaar met een nieuwe peuter in de klas van juf Céline. We wensen Ella een fijne eerste schooldag en daarna nog geweldig mooie jaren in De Bosbes! 23.12.17 - allen
We wensen iedereen prettige feestdagen en een mooi 2018!

22.12.17 - allen
Kerstliedjes zingen brengt ongelooflijk veel sfeer en verbondenheid.  We lieten onze stemmen klinken over heel Hertsberge en genoten daarna van een kopje warme chocomelk en een sandwich.  Heel wat mama's en papa's bleven luisteren en verwarmden zich met onze liedjes, blije gezichtjes en een kopje warme koffie.  Meer zien en horen?  Klik hiernaast.
21.12.17 - allen
Gisteren was het traditiegetrouw kerstmarkt in De Bosbes. En zoals altijd was dit weer een sfeervol gebeuren waar de ouderraad veel tijd en energie in stak. Veel ouders kijken er dan ook al lang naar uit!


20.12.17 - allen
En dan ontstaat dit... 
Met een speelplaats als de onze nemen kinderen heel spontaan initiatief tot van alles.  
Vandaag hadden we nieuwe milieuridders!  Gewapend met de kruiwagen trokken ze de hele speelplaats rond op zoek naar zwerfvuil.19.12.17 - allen
De fietsjes blijven een groot succes, bij groot en klein!

18.12.17 - K3
Kennen jullie schrijfdans al? Het is een programma dat kinderen "leert schrijven" vanuit hun natuurlijke bewegingen, met hun eigen zwier en zwaai. De kleuters ervaren hoe ze op een plezierige manier schrijf-motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en dit in kleine groepjes en begeleid door muziek. 


14.12.17 - K2
Ook in de tweede kleuterklas maken ze zich klaar voor Kerst. Samen versieren ze de kerstboom en ondertussen wordt die al volop bewonderd. 


13.12.17 - L4
Wat is het hier stil in de klas! Een rustige sfeer om een toets af te leggen. 


12.12.17 - L3
Je kan een kerstboom volhangen met mooie decoratie van de winkel, maar veel leuker is het als er zelfgemaakte ballen in komen te hangen. In het derde leerjaar maakte elk kind een eigen kerstbal door een isomo-bol helemaal met pailletten te beprikken. Een fijn werk van lange adem, maar met een prachtig resultaat. En elke bal is uniek!


11.12.17 - allen
Sneeuw in West-Vlaanderen! De kinderen kregen een extra lange speeltijd om in de verse sneeuw te spelen. En het was dolle pret, zie ook de foto's in de map hiernaast. 


07.12.17 - L2
Kleine keukenwonders zitten er in het tweede leerjaar! Ze maakten zelf deeg, rolden het uit en staken er mooie vormpjes uit. Zo had iedereen zijn portie speculaas om lekker van te smullen. 


06.12.17 - allen
Voor velen was het gisteren een spannende nacht. Zou hij komen? Ben ik braaf geweest? Enkelen hadden hem écht wel gehoord op het dak. 
En dan kwam de directeur aangereden met de Sint en 3 van zijn Pieten! Alle kinderen stonden buiten en vormden een erehaag om het hoog bezoek te ontvangen. De Pieten sprongen uit de auto, deden gekke sprongetjes en gooiden met picknicken. De Sint schudde iedereen de hand. Wat een geweldige sfeer! Maar er was een probleem: één Piet was stiekem verliefd op een Miet, maar was te verlegen om dat zelf te zeggen aan Sinterklaas. Gelukkig kon mevrouw Bieke hem daar mee helpen. Daarna ging de verliefde Piet helemaal los en vroeg zijn uitverkorene ten huwelijk. Zo romantisch kan het er dus aan toe gaan in De Bosbes! 
Ten slotte kreeg elke klas apart nog een bezoekje van de Sint.

05.12.17 - K1
Ook een knuffel ligt graag zacht onder een dekentje. Daarom maakten ze in de 1° kleuterklas allemaal een bedje om hun lievelingsknuffel in te leggen. Zo hebben de kleuters zelf weer wat meer plaats in hun eigen bed!


04.12.17 - K2 
De kleuters van juf Heike mochten met heel de klas op verkenning in de dokterspraktijk. Daar zagen ze hoe de dokter de kindjes weegt en meet, de oortjes nakijkt en luistert naar de longen. En zo te zien, kan dat al eens kriebelen!
30.11.17 - L5 + L6 
Vorige week trokken de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar op leeruitstap naar Zonnebeke. Daar brachten ze een bezoek aan het interactieve oorlogsmuseum "Memorial Museum Passchendaele 1917". Vervolgens reden ze naar Tyne Cot Cemetry. Zoveel witte grafzerken, zoveel namen ... een stille plaats waar ze de Eerste Wereldoorlog herdachten. 29.11.17 - allen 
Vandaag is het pedagogische werkdag, een dagje vrij voor de kinderen. 
28.11.17 - K2 
Wat een mooie Sinterklaasboot in de klas van juf Heike! En natuurlijk is hij al bemand met 5 ondeugende pieten. 


27.11.17 - allen 
In OostCampus werden de nieuwe burgemeester en de schepenen van de kindergemeenteraad verkozen. Van de tien school binnen Oostkamp, mogen er telkens twee leerlingen van elke school zetelen in de kindergemeenteraad. Voor onze school zijn dat 2 verkozenen van de leerlingenraad namelijk Jentel en Florence. Proficiat allebei!


23.11.17 - P 
Het thema dat momenteel in de peuterklas loopt, is "knuffels". Daar kan je natuurlijk alle kanten mee uit.  Zoals gekleurde blokjes bij de juiste beren sorteren. En dit onder het toeziend oog van alle oplettende peuters! 


22.11.17 - L4 
Gedurende vier weken ondernamen de leerlingen van het 4° leerjaar actie voor het klimaat. Omdat ze er in slaagden meer dan 5 uitdagingen aan te gaan, worden zij door de gemeente Oostkamp beloond met een theatervoorstelling!


21.11.17 - L5 
In het vijfde leerjaar krijgen ze elk jaar een introductie breien. Lekker ouderwets, zou je denken. Ware het niet dat breien weer helemaal in is. Natuurlijk gaat het vooral om de vaardigheden en het ontwikkelen van de oog-handcoördinatie. Gelukkig waren er ook dit jaar weer enkele handige oma's die de juf kwamen ondersteunen in dit minutieuze werk. 


20.11.17 - K3 
Een tijdje geleden trokken de kleuters van juf Sabine naar het concertgebouw in Brugge. Daar volgden ze een klank- en luisterparcours en moesten ze "de luistervink" zoeken die ze met de oortjes gespitst, konden vinden. 16.11.17 - L2 
In het tweede leerjaar zijn ze begonnen aan het zware werk: de tafels. Ze begonnen met de tafel van 2. Ze keken naar groepjes van 2, keken hoe de tafel in elkaar zit, maakten oefeningen en deden ook een memorie aan het bord. 
15.11.17 - allen 
De leerlingenraad voor dit schooljaar is samengesteld. Het zijn Guillaume en Julie van het zesde, Delphine en Jentel van het vijfde en Florence en Charles van het vierde leerjaar geworden. Zij zullen alle leerlingen vertegenwoordigen en wellicht met nieuwe, verfrissende ideeën komen. 


14.11.17 - L4 
Vorige week was het aan het vierde leerjaar om naar Brussel te trekken. Ze hadden een goed gevuld programma: ze bezochten de Munt, kregen een rondleiding met een gids in de surrealistische wereld van Magritte en ontdekten veel bekende Europese gebouwen in Mini-Europa. Daarna brachten ze de nacht door in het Atomium. Wat een ervaringen!
13.11.17 - L4 
Het vierde leerjaar werkte rond het project 'The Climate Games' tal van initiatieven uit waaronder een heuse betoging! Er verscheen een artikel in de Krant van West-Vlaanderen. 


09.11.17 - L6 
Voor de vakantie ging het zesde leerjaar op doedag in Brugge. Ze werden in groepjes ingedeeld en leerden heel wat technische beroepen kennen. Ze kregen telkens een woordje uitleg en daarna mochten ze zelf aan de slag. 


08.11.17 - L4 
Wat een leuke egeltjes! De kinderen plooiden elke pagina zodat de egels een snuitje en een staart kregen. Daarna werden de ogen bevestigd en zo kregen ze dit prachtig resultaat. 


07.11.17 - alle K 
Gisteren kregen de kleuters bezoek van een echte prinses. Zij kwam uit Viesvuilland en was gestuurd door haar vader om rond te gaan in alle scholen en na te gaan hoe er daar gerecycleerd wordt. Het was een bijzonder leerrijke workshop waarna de kleuters ook een boekje mee naar huis kregen met het verhaal van Viesvuilland. 06.11.17 - P 
De peuterklas heeft er 6 nieuwe kapoenen bij: Thibaut, Laura, Romanie, Elena, Jonas en Leonor. We wensen hen een mooie schooltijd toe, bij ons in De Bosbes! 


28.10.17 t.e.m. 05.11.17 
De eerste vakantie is er al! Geniet van een heerlijk weekje verlof.

 

26.10.17 - alle K
Gisteren was het grootouderfeest. Een feest waar de juffen veel werk in steken, maar dat altijd op een groot enthousiasme mag rekenen. Want welk publiek is er dankbaarder dan grootouders die naar hun oogappel komen kijken? Het was een mooie voorstelling waar alle kleuters het beste van hun zelf gaven. Daarna konden de grootouders genieten van een kommetje soep en nog even bijpraten. De foto's kan u bekijken op de extra pagina "grootouderfeest".
25.10.17 - P
In de peuterklas loopt het thema "dieren". De klas ging al op ontdekking in een dierenwinkel, maar nu mochten er ook dieren naar de klas komen. Honden van verschillende formaten passeerden de revue, maar ook een konijntje en een goudvis kregen de kinderen in levende lijve te zien. De topper was natuurlijk dit geweldig schattig katje dat de jongens allemaal durfden vast te pakken.  24.10.17 - L5
De leerlingen van het vijfde waren vandaag wat vroeger op school. Zij vertrekken namelijk naar Brussel waar ze 2 musea en het Atomium gaan bezoeken. Maar de kers op de taart is natuurlijk hun overnachting in één van de bollen van het Atomium zelf. 

23.10.17 - K1
Hoe leuk is het niet als je mama met je nieuwe broertje eens langs komt op school? Dan kan je even met de kinderwagen rijden en tonen dat die kleine baby wel van jou is! 


20.10.17 - verkeersdag
Vandaag kwamen de politie en de firma TransWest ons wegwijs maken in veilig verkeer.
Alle fietsen werden gecontroleerd,er werd uitleg gegeven over de fluomogelijkheden en de dode hoek van de vrachtwagen werd verkend.
Wat een leerrijke dag!!


19.10.17 - L2 + K2
De champignons die maandag in het tweede leerjaar geplukt werden, konden nog dezelfde dag verwerkt worden in heerlijke pizza's die de kinderen volledig zelf maakten.


18.10.17 - allen
Vandaag is het pedagogische studiedag: de leerkrachten volgen bijscholing en de kinderen hebben vrijaf. 


17.10.17 - K2
We gaan even terug in de tijd, naar de middeleeuwen. In de tweede kleuterklas gedragen de jongens zich als galante ridders en de meisjes dwarrelen er rond als lieflijke prinsessen . 


16.10.17 - L2
Vandaag kunnen ze in het tweede leerjaar oogsten. Meer dan een kilo champignons haalden ze uit de kweekzak! De toverformule: wat water en vooral véél geduld.


12.10.17 - P
De peutertjes bezochten een dierenwinkel en zagen hondjes, konijnen, vissen, hagedissen, schildpadden en nog veel meer nieuwe dieren. 
Maar wat is er leuker dan zelf in een reusachtige vogelkooi te kruipen? Vogeltjes jullie zijn gevangen...


11.10.17 - L2
In het tweede leerjaar zijn ze wat van plan. Het ziet er misschien wat vreemd uit, maar het is eigen kweek...
We houden de spanning er wat in, maar houden jullie op de hoogte. 10.10.17 - L4
De leerlingen van het vierde werden door de gemeente Oostkamp en Djapo uitgedaagd om een 100-tal initiatieven te nemen om het leven op aarde beter te maken. Zo'n 12 scholen doen mee aan dit project dat de 'Climate Games' werd gedoopt. Gisteren begonnen de leerlingen alvast aan de verdere aanleg van de pluktuin. Door het kweken van eigen groenten en fruit werken ze aan de korte keten. Geen energieverspillende reizen meer om fruit en groenten uit verre landen tot bij ons te krijgen. Ze leerden dat we best het fruit en de groenten van het seizoen eten. En die smaken dan nog het lekkerst ook. 
Ondertussen legden de kinderen worteldoek tussen de bomen en struiken zodat ze weinig onkruid zullen moeten verwijderen. Het geheel werd bedekt met boomschors en ziet er nu heel netjes uit. 
Op naar de volgende opdracht: een bezoek aan het containerpark waar ze een rondleiding zullen krijgen. Ook de burgemeester heeft beloofd om hen te ontvangen en aan hem kunnen ze misschien enkele vragen stellen rond Oostkampse milieuproblemen en wat we er aan kunnen doen. Je hoort het, de vierdeklassers worden echte wereldverbeteraars.  
09.10.17 - allen
Juf Céline van de peuterklas is in de grote vakantie bevallen van een klein ventje, Maurice. Een tijdje geleden kwam zij haar flinke zoon tonen aan de juffen en natuurlijk ook aan de kinderen. De kleuters waren nieuwsgierig, maar vooral onder de indruk dat zo'n baby wel echt heel klein is. Maurice daarentegen trok zich van die commotie niets aan en sliep lekker verder. 


06.10.17 - allen
Het is een facultatieve vrije dag, geniet van het lange weekend.05.10.17 - allen
Vandaag is het dag van de leerkracht en dat is een dag waar de leerkrachten altijd stiekem een beetje naar uitkijken. De ouderraad verrast het hele lerarenkorps dan op een heerlijk ontbijt met alles er op en er aan. Bovendien nemen zij het toezicht op de speelplaats over zodat alle collega's samen kunnen genieten van deze verwennerij. Bedankt van ons allemaal want we hebben er weer intens van genoten!04.10.17 - L3 + L4
Dinsdag gingen het derde en vierde leerjaar op uitstap naar het verleden. In het museum in Izenberge konden ze zien hoe het er vroeger aan toe ging op school en in de apotheek. In de namiddag ontdekten ze oude volksspelen in Poperinge. 

03.10.17 - L4

Het vierde leerjaar maakte deze mooie werkjes. Benodigdheden: 2 vellen papier, een fijne schaar, lijm en heel veel geduld! 


02.10.17 - allen
Vorige week gingen de veldloop en straatvoetbal in Oostkamp door. Onze school schitterde, we hadden immers zeer veel deelnemers én winnaars. Proficiat aan iedereen! 

    De Bosbesjes die deelnamen aan de veldloop.

De Bosbesjes die deelnamen aan de straatvoetbal. 


28.09.17 - K3
Voor de verjaardag van de klaspop Flonflon maakten de kinderen en juf Sabine heerlijke croque monsieurs. Een schelletje hesp en een plakje kaas tussen 2 sneetjes brood leggen, insmeren met boter en zo een hele stapel maken ... de kinderen deden het allemaal zelf. De juf bakte ze af in het warme ijzer en dan kon er gesmuld worden. 


27.09.17 - L5
In het vijfde leerjaar krijgen ze voor het eerst Frans. Een vreemde taal leren is altijd wel spannend en een hele uitdaging. Bij elke les komen er enkele nieuwe woordjes bij, maar al heel vlug kunnen de kinderen ook echte zinnen maken. De dialoogjes die ze van buiten geleerd hebben, brengen ze vooraan in de klas zodat ze ook durven praten in het Frans. Et ça va très bien!


26.09.17 - P
Vorige week was Jules, de klaspop, jarig. Daar hoorde natuurlijk een feestje bij! De jongens versierden hun klas met vrolijke slingers, de juf zorgde voor de juiste muziek en samen bakten ze wafeltjes. Wat een feest!25.09.17 - L2
In het tweede leerjaar heerste er een gezellige drukte. De kinderen werkten in een doorschuifsysteem al hun knutselwerkjes af. Er stond veel teken- en kleurwerk op het programma, maar ook het opschuren van de blokjes voor de spiekborden vroeg de nodige tijd en precisie.  
19.09.17 - alle K
Elke vrijdagnamiddag werken alle kleuterklassen samen in één grote groep. Dan gaan ze meestal naar de kapel omdat ze daar lekker veel ruimte hebben. Vorige vrijdag brachten de kleuterjuffen een poppenspel over popjes die jarig zijn. Het publiek was onder de indruk en genoot!


18.09.17 - L3
Het derde leerjaar werkt in de lessen Metend Rekenen rond de begrippen lengte en inhoud. Dat wordt natuurlijk onmiddellijk in de praktijk getest. En zoals het op de gezichtjes te lezen is, vraagt dit opperste concentratie.14.09.17 - P
Onze 5 peuters in een kader...echte fotomodellen!13.09.17 - L6
De leerlingen van het zesde hebben al flink gewerkt in het plukbos. Na 2 maanden was alles serieus overwoekerd, hoog tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en het onkruid te wieden. 12.09.17 - K1

In de eerste kleuterklas heeft juf Liesbeth voor een grote klasposter met Ruben & Rutje gezorgd. In groepjes mogen ze de poster inkleuren, wat meteen ook een oefening in groepswerk is. 09.09.17 - allen

Vandaag hadden we een superleuke buitenspeeldag gepland om de nieuwe zaken van de speelplaats te verkennen maar het weer strooide roet in het eten.
Gelukkig konden we tussen de buien door wel alles aan de mama's en de papa's tonen om 15.30u. en samen een glas heffen.
De kranten staan ondertussen vol van onze vernieuwingen :)
Voor extra foto's klik hier


08.09.17 - K2
Misschien is de zomer al helemaal voorbij, maar in de klas kunnen de kindjes nog lekker met hun handjes spelen in het warme zand. 


07.09.17 - P
De peuterklas is momenteel nog een klein gezellig groepje van 5 kindjes en dat zijn toevallig allemaal jongens. Juf Lopke & 'the boys' hebben het geweldig naar hun zin en het gaat er heel huiselijk aan toe. De ene zet een espresso , de andere schuift een schotel in de oven. Duidelijk jongens van de wereld!


05.09.17 - allen
Dit schooljaar zijn we gestart met 12 nieuwe leerlingen: Conrad, Elisabeth, Mariana, Jade, Bram, Héloïse, Ethan, Arthur, Nickolas, Jelle, Leroy en Miel. 
We wensen hen een mooie tijd in de Bosbes!

04.09.17 - allen
We kregen van Garage Raes nieuwe fluo-jasjes zodat al onze kinderen kunnen schitteren in het verkeer.  De leerlingen van het vierde leerjaar mochten al allemaal met een nieuw exemplaar naar huis. 01.09.17 - allen
Eén september, het blijft een speciale dag. En dat voor zowel de leerlingen als de ouders. Deze ochtend was het extra druk aan het poortje: de kinderen hadden spannende verhalen en massa's energie, de ouders stonden aan de andere kant van het muurtje en vertelden honderd uit. En dan ging plots die bel...  
We wensen iedereen een goede start en een leerrijk schooljaar toe!
30.08.17 - allen
Vandaag is het opendeur van 17 tot 19 uur, een unieke kans om de leerkrachten te leren kennen en de klasgenootjes terug te zien. Daarna zorgt de ouderraad voor een drankje en extra gezelligheid. Iedereen is van harte welkom!Zomervakantie
In de zomervakantie wordt er op de speelplaats zeer veel werk verricht.
Wil je graag de stappen volgen?  Kijk dan even op deze extra pagina...Archief - 2016/2017

Voor actua van vorig schooljaar kunt u hier klikken.

Archief - 2015/2016

Voor actua van vorig schooljaar kunt u hier klikken.

Archief - 2014/2015

Voor actua van vorig schooljaar kunt u hier klikken.