Binnen kort Reijnders trainingen voor kinderenOp maandagmiddag en/of donderdagmiddag in maart start er een nieuwe STA STERK training in Goirle. De STA STERK training is bedoeld voor kinderen van 8 - 12 jaar die niet sociaal weerbaar zijn en/of niet sociaal vaardig zijn, sociaal faalangstig of te maken hebben met het pestprobleem. Dus ook kinderen die niet te maken hebben met pesten, maar wel baat hebben wij het aanleren van een sterkere houding, zodat zij zich zekerder voelen en bijvoorbeeld meer durf ontwikkelen zijn welkom!

 Deelnemers worden weerbaarder tijdens de training. Ze veranderen hun houding, bouwen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde opnieuw op, andere klachten nemen af en ze worden niet meer gepest of veel minder. De deelnemers leren opkomen voor zichzelf door middel van direct toepasbare handvatten. Zij worden lastige gevoelens als angst, onzekerheid, verdriet en boosheid de baas. De deelnemers leren ook omgaan met onaangename situaties zoals: non-verbaal, verbaal en digitaal pesten, buitensluiten, negeren, chanteren, roddelen.

 De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Bij de training horen ook een intakegesprek en twee ouderbijeenkomsten. De training voor 8 – 12 jarigen word gegeven op de maandagmiddag in Goirle, van 16.00 – 17.30 in Wijkcentrum de Deel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

 Voor meer informatie over de trainingen en aanmelden, kunt u contact opnemen met Sanne Reijnders via 06-47781796 of sanne@reijnderstrainingen.nl. Ook kunt u kijken op haar website: www.reijnderstrainingen.nl

Comments