fotoarchief‎ > ‎koningsdag‎ > ‎

Koningsdag 2016

Koningsdag 2016 SCCG de Deel: Koud maar gezellig!

Koningsdag 2016 gaat de boeken in als de koudste in vele jaren. Koud was het zeker maar gelukkig viel de voorspelde regen achteraf reuze mee. Dat betekende dat het koningsfeest op de Frankische driehoek met wat kleine aanpassingen gewoon door kon gaan. Uiteraard betekende de kou dat de vrijmarkt minder druk was dan andere jaren. Maar het aantal bezoekers viel 100% mee en dat was ook terecht: er stond namelijk een superleuk programma klaar voor de bezoekers.
Uiteraard werden er weer leuke spulletjes verkocht op de vrijmarkt en konden onze jongste bezoekers deelnemen aan de traditionele spelletjes. Dit keer vooral in de Deel zodat we ook de vrijwilligers een beetje warm konden houden. Natuurlijk konden de kinderen ook weer een rondje maken op de pony’s van de Heideruiter. Met medewerking van Thijs van de Broek en zijn vrijwilligers is dit al jaren een van de best bezochte activiteiten. Zelf de krijtwedstrijd konden we met wat improvisatie door laten gaan. Schitterende tekeningen werden er gemaakt. De winnaars hebben hun prijsje ondertussen ontvangen.
De hondendemonstratie van Idefix is een nieuwe topper in ons activiteitenaanbod. Het enthousiasme spat er bij zowel baasje als hond vanaf. Superleuk om mens en dier samen bezig te zien.
Voor het eerst waren ook beide Goirlese gildes aanwezig: zij verzorgden samen het laserschieten op een doel op 6 meter hoogte. Bij de  jeugdbrandweer konden de kinderen vervolgens zelf blussen. Ze waren voor de tweede keer aanwezig en nu al een niet meer weg te denken. ‘Last but not least’: de Foamtastische Huiskamer: lekker even knutselen en mooi geschminkt worden. De kinderen die toen nog niet moe waren konden zich nog lekker even uitleven op ons enorme stormbaan-springkussen.
Conclusie: een meer dan geslaagde koningsdagochtend!

Uiteraard willen we ten eerste onze vrijwilligers bedanken: Britt, Bram, Tessa, Fenna, Ranko, Bram, Jordi, Reno, Julia, Roos, Merel, Britt, Inge, Janneke, Pieter, Piet, Leo, Tanja, Jeroen, Jack, Francis, Fons, Yannick.
Vrijwilligers EHBO Goirle, Jeugdbrandweer, Gilde st. Joris, Gilde st. Mauritius, Idefix, Heideruiter.

Daarnaast uiteraard een groot woord van dank aan onze sponsoren:
EMTE, de Foamtastische Huiskamer, Burgers en van Esch, Tra, Mozes, Dircken en Partners, Cools Tandprothetiek,  AH Koningsschild, slagerij Hein Swolfs, la Cloche, GBG, Arend auto, JK productions, Mille Fleurs, Daelmans, manege de Heideruiter en bakkerij Boogers.

Oranje comité en stichting sociaal culturele centra Goirle.

De organisatie: Monique, Loes, Rene, Levi, Jan-Peter en Jos.


koningsdag 2016