Pàgina d'iniciAfegir aquesta pagina a favorits: Ctrl + "D"            

Qui ets tu                                                        Enllaç al joc bicicla't, per a nens i nenes de 6 a 12 anys


L'educació per a la mobilitat segura té com a objectiu

contribuir en l'augment de la seguretat viària per mitjà de la disminució de comportaments de risc i l'aplicació de mesures preventives.

Els experts consideren que l'educació viària no es pot reduir només al període educatiu obligatori. Segons ells, l'educació per a la mobilitat segura hauria d'acompanyar-nos al llarg de la vida.

Totes les persones que condueixen saben exactament quines són les conductes de risc, però si tenim suficient capacitat d’autocrítica, hem de reconèixer que com a persones conductores, en determinats dies i en determinades hores o etapes de la nostra vida la percepció del risc disminueix.

Hi ha dies que en veure una furgoneta estacionada just abans d’un pas de vianants valorem la possibilitat que una persona pot començar a travessar-lo sense que la veiem; en canvi, en determina ts moments, sembla que el risc disminueix.

Deixa’ns que de tant en tant t’informem d’assumptes relacionats amb la seguretat viària. Només cal dedicar-hi una mica de temps.

Envia'ns la teva adreça electrònica a edums.svh@santvidigital i cada cop que afegim alguna info rmació important a la pàgina t'enviarem un missatge amb el contingut afegit i una descripció d’aquest, perquè si t’interessa el puguis veure i, si no, l’esborris.  No pensem bombardejar-te contínuament amb missatges. No pateixis per això.

Evidentment, sempre respectarem la normativa de privacitat adient.

Més endavant volem que les persones que s’hi donin d'alta puguin obtenir beneficis en la millora  de les visualitzacions o en la qualitat dels arxius disponibles.
A/e de la pàgina:                                                           
ems@santvidigital.cat

A/e de l'administrador de webs:
rafel@santvidigital.cat                                                                                      
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser