Voorstellingen‎ > ‎

Apero Klassiek

Apero klassiek seizoen 2018 – 2019

NIEUW: Apero Klassiek, opvolger van de Ridderzaalconcerten

Apero Klassiek is een initiatief van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Zottegem, het Filiaal Oosterzele, CC Zoetegem en GC De Kluize.

De leraren van de academie zorgen voor gevarieerde en zeer gesmaakte kamermuziekconcerten in de stemmige Ridderzaal van het Egmontkasteel in Zottegem en in het GC De Kluize te Oosterzele. De muzikanten stellen een programma van ongeveer een uurtje voor. Nadien wordt een receptie aangeboden door de stad Zottegem of de gemeente Oosterzele.

Noteer alvast volgende data in uw agenda:

Zondag 30 september 2018, 11u00, Ridderzaal Zottegem (info en tickets: www.cczoetegem.be): Lieve Van de Rostyne (harp), Patricia De Corte (woord) en Steven Van der Heyden (woord)

Zondag 21 oktober 2018, 11u00, Ridderzaal Zottegem (info en tickets: www.cczoetegem.be): Horta-Project met Jan Lust (piano) en Arno Bornkamp (saxofoon)

Zondag 25 november 2018, 11u00, GC De Kluize Oosterzele (info en tickets: www.gcdekluize.be): Sonorosa met 
Celine Debacquer (zang), Liesbeth Peelman (fluit) en Jenna Vergeynst (harp)

Zondag 17 februari 2019, 11u00, CC Zoetegem Zottegem (info en tickets: www.cczoetegem.be):  "Hauman en groep" met Marc Hauman (zang), Bert Van Reeth (gitaar), Wouter Vandenabeele (viool) en Karin Van Steenlandt (accordeon) in CC Zoetegem

Zondag 12 mei 2019, 11u00, GC De Kluize Oosterzele (info en tickets: www.gcdekluize.be): Rietkwintet met Kasper Baele (hobo), Niels Hap (klarinet), Andy Dhondt (saxofoon), Ricardo Matarredona (basklarinet) en Geovanny De Bock (fagot)