Voorstellingen‎ > ‎

Project HG

Lang en Gelukkig  (link naar de website)

Totaalproject Muziek Woord en Dans door leerlingen hogere graad

Lang en Gelukkig is een warme lappendeken van slapstick, conference, sing-a-long en magische transformaties. De sprankelende voorstelling is een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzussen Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt.  

Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Het publiek in de zaal hoeft allesbehalve stil te zijn: jong én oud mag meezingen, de helden op het toneel waarschuwen voor dreigend gevaar ("Kijk uit, achter je!") of eindeloos kibbelen met gemene snoodaards...  Wees gewaarschuwd: theatraal vuurwerk, spectaculaire acts of heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd!  

Onze drie afdelingen, muziek, woord en dans, spelen elk een voorname rol in dit totaalproject: alle instrumenten uit de academie zijn vertegenwoordigd, er is klassieke en hedendaagse dans en de leerlingen woord hanteren virtuoos alle mogelijke stijlen.

Vrijdag 10 maart 2017 om 20u00 en zaterdag 11 maart 2017 om 15u00
GC De Kluize
Sportraat 3,  9860 Oosterzele
Info & tickets: www.gcdekluize.be // toegang: 8 euro/ -19j: 6 euro