HomeNieuw in SAMWD Zottegem:

-          Balletklas voor jongens

Steeds meer jongens schrijven zich in voor ballet. Daarmee treden ze in de voetsporen van de grondlegger van ballet: Louis XIV. Omdat de mannenrol in ballet anders is dan een vrouwenrol, willen wij deze jongens optimaal begeleiden in deze nieuwe klas. Onze jongens hebben recht op hun eigen training en op stoere oefeningen. Voor ballet moet je immers net zo sterk zijn als voor voetbal, misschien zelfs sterker. Je gebruikt immers meer spieren. Onze jongens dansen pittig en sterk en maken grotere sprongen. Als man word je immers geen ballerina, je wordt danser.Wij kijken er hard naar uit nog meer jongens in onze academie te leren dansen.  

 -          Nieuwe methode AMV in het eerste en tweede jaar "Cecilia"

Een stoere meid gidst onze leerlingen doorheen de lessen AMV met een all-in methode die vertrekt vanuit het zing - en spelplezier. Deze methode vertrekt niet in de eerste plaats vanuit de partituur, maar vanuit de ervaring. Ze maakt gebruik van boomwhackers om het geheel te ondersteunen: als ‘tempoteam’ en als begeleiding van de zangoefeningen. 

 

Cecilia biedt ook heel wat culturele achtergrond en breed-muzikale bagage. In de lesopbouw en de verwerking van de liedjes besteedt de methode heel wat aandacht aan stemvorming en het juiste stemgebruik.  Ook hier staat musiceerplezier centraal. Cecilia heeft ook een verlengstuk op het internet. Op het oefenplatform Cecilia.be kunnen de leerlingen de theorie en het gehoor spelend leren en vormen.Welkom op de website van SAMWD Zottegem.

Met deze website willen wij u vlot en gemakkelijk informeren over de werking van onze academie.

  • Agenda: data met activiteiten,  afwezigheden en lesverplaatsingen
  • Voorstellingen: concerten, dans- en theatervoorstellingen en academieprojecten
  • Extra: bibliotheek en uitstappen van de SAMWD
  • Visie: Artistiek Pedagogisch Project van de SAMWD

Wij passen onze website dagelijks aan met actua, foto's en filmpjes. De Homepagina wordt hiermee het uithangbord van onze academie.
Klaar om op ontdekking te gaan?


Melden afwezigheid leerlingen

Afwezigheid van een leerling kan je melden via mail of telefoon.
SAMWD Zottegem: info@samwdzottegem.be of 09 364 64 36
Filiaal Oosterzele: oosterzele@samwdzottegem.be of 09 363 76 30


SAMWD Zottegem