Home

Op zaterdag 18 februari 2017 is er live uitzending van Dag van de Academies in Vooruit Gent op

http://ovl.dagvandeacademies.be

Om 15u45 zal onze jongensklas dans het beste van zichzelf kunnen geven.

Hieronder vinden jullie onze video die lerares Anneleen De Causmaecker speciaal voor deze dag heeft gemaakt:

SAMWD scherpt de zintuigen
Een staalkaart van SAMWD Zottegem in beeld

SAMWD scherpt de zintuigen


Op zaterdag 18 februari 2017 viert SAMWD Zottegem samen met alle Oost-Vlaamse academies de Dag van de Academies.

 Hieronder vind je onze activiteiten:

·         10u00: instrumentenvoorstelling voor onze leerlingen AMV1 en Muziekinitiatie 2 

·         15u00, 15u30 en 16u00: leerlingen uit sommige instrumentklassen vormen een gigantisch jeugdorkest met andere academies aan de              Vooruit in Gent. 

·         15u45: optreden van onze jongensklas uit de dansafdeling in Vooruit te Gent.

Op zaterdagnamiddag is er vanaf 13u30 een live-uitzending met interviews, optredens en een speeddate met kunstenaars en onderwijsverantwoordelijken van het DKO. Deze uitzending kunt u live volgen op  http://ovl.dagvandeacademies.be
                                      


Op 
vrijdag 24 februari 2017 om 19.30 uur nodigen de klassen Verteltheater Middelbare Graad jullie uit op de voorstelling “Home sweet home”.

In verschillende lokalen aan De Meerlaan kunnen jullie door middel van een doorschuifsysteem genieten van korte optredens van onze leerlingen.

 Om 19.00 uur openen we de deuren van onze garage waar u voor en na de voorstelling kan genieten van een drankje aan een klein prijsje.

U mag gratis binnen in ons huis, maar om een zicht te hebben op het publiek dat we mogen ontvangen is reservatie voor deze voorstelling verplicht. De plaatsen zijn beperkt, dus we vragen u om het aantal inschrijvingen eerder beperkt te houden. We mikken dan ook in eerste instantie op ouders, broers en zussen.

U kan kaarten reserveren via volgende link:

Home Sweet Home
De SAMWD Zottegem en het Filiaal Oosterzele nodigen u met trots uit op “Lang en Gelukkig”, een groots artistiek project voor jong en oud door de leerlingen van de hogere graad: 

“Een waar theaterfeest, een spannende, ontroerende, bij vlagen hilarische ontmoeting tussen moderne versies van de welbekende sprookjesfiguren.”

Onze drie afdelingen, Muziek, Woord en Dans, spelen elk een voorname rol in dit totaalproject: alle instrumenten uit de academie zijn vertegenwoordigd, er is klassieke en hedendaagse dans en de leerlingen woord hanteren virtuoos alle mogelijke stijlen.

Lang en Gelukkig vindt plaats op vrijdag 10 maart 2017 om 20u00 en op zaterdag 11 maart 2017 om 15u00 in GC De Kluize te Oosterzele. Info en tickets kunt u terugvinden op www.gcdekluize.beIn het kader van het eerste Celloweekend in SAMWD Zottegem, brengen cellist Harm Garreyn en de Amerikaanse gastcellist Alex Keitel een programma met duo's uit het Franse cellorepertoire.

Naast bekende werken uit de barok van Marain Marais, François Couperin en J-P Rameau komt ook later, romantisch werk van Franchomme, Fauré en Satie aan bod. 

Harm en Alex zijn niet aan hun proefstuk toe. In de zomer van 2014 brachten zij een gelijkaardig programma in de St.-Marks Lutheran Church te San Francisco!

Zondag 19 maart 2017
11u00 in de Ridderzaal
Kasteel van Egmont
9620 Zottegem

Tickets: www.cczoetegem.be


Welkom op de website van SAMWD Zottegem.

Met deze website willen wij u vlot en gemakkelijk informeren over de werking van onze academie.

  • Agenda: data met activiteiten,  afwezigheden en lesverplaatsingen
  • Voorstellingen: concerten, dans- en theatervoorstellingen en academieprojecten
  • Extra: bibliotheek en uitstappen van de SAMWD
  • Visie: Artistiek Pedagogisch Project van de SAMWD

Wij passen onze website dagelijks aan met actua, foto's en filmpjes. De Homepagina wordt hiermee het uithangbord van onze academie.
Klaar om op ontdekking te gaan?


Melden afwezigheid leerlingen

Afwezigheid van een leerling kan je melden via mail of telefoon.
SAMWD Zottegem: info@samwdzottegem.be of 09 364 64 36
Filiaal Oosterzele: oosterzele@samwdzottegem.be of 09 363 76 30


SAMWD Zottegem