Höstleverans 18 september

skickad 18 aug. 2017 10:36 av Rickard Säfsten

Nu är snart hösten här och man vill njuta av trevliga grytor, tjocka ribs, lammstekar, trevlig entrecote eller varför inte grym högrev att äta som den är eller göra en Texas chilli på. Fungerar även ypperligt att mala till hamburgare. Denna leverans kan ni välja mellan nöt, lamm och gris. Nöt (Angus) och såklart Krav och Eko. Och som vanligt hemleverans. 

Vill även påminna att de olika styckdetaljerna kan man önska hur stora, skivade, helbit etc man vill ha. 

Denna leverans erbjuder vi även en bonuspresent till de kunder som värvar en ny kund. 


Beställningen bör ligga runt 10 kg som lägst. 


Vi behöver er beställning senast 10 september! 


Välkommen med din beställning! Antingen via sms, samtal, hemsidans beställningsformulär eller till mail. För specifik detaljinfo såsom vilka detaljer, pris på lådor, enstaka detaljer etc. kolla

http://www.happycow.se 


mvh Richard & Rebecka HappyCow

Trevlig leverans!

skickad 13 mars 2017 12:20 av Rebecka Säfsten   [ uppdaterad 13 mars 2017 12:23 ]

Idag har det levererats kött till kunder i Stockholmsområdet. Fantastiskt kul att se glädjen som riktigt kvalitetskött ger. Är så tacksam för samarbetet med vår bonde Gustav. En bonde som älskar sitt jobb och sina djur. Idag fick jag även med en liten present. Trevliga korvar från hans lamm och grisar. Fänkolssalami, Hällingsbosalami, lammedwurst samt winerkorvar. 
Oerhörd glädje att testa. Kommer säkert upp på sidan för försäljning framöver. 

Hör av er på info@happycow.se om ni är sugna på att beställa. 
/Richard & Rebecka


Leverans av nöt, gris och lamm.

skickad 19 feb. 2017 08:08 av Rickard Säfsten

Hej alla HappyCow-vänner!

13-14 mars så är det leverans igen. Även denna gång har ni möjlighet att beställa lådor samt styckdetaljer från alla 3 olika djursorterna. 

Priserna och lådalternativen finns på happycow.se men värt att veta är att om du nu när påsken närmar sig vill ha en lammlåda så kan du beställa den exakt hur du själv vill ha den styckad. Utan extra kostnad. Klicka i beställningar på hemsidan under "Beställ" alt. skicka ett mail till info@happycow.se. Har du frågor så skicka ett mail så försöker vi svara så fort det går. 

Naturligtvis så är det hemleverans i Stockholmsområdet. 

mvh Richard & Rebecka 

Burgarsöndag

skickad 5 feb. 2017 14:04 av Happy Cow   [ uppdaterad 5 feb. 2017 14:05 ]

"Ibland" gör jag hamburgare. Men alltid när jag gör det använder jag den bästa högreven från HappyCow. Blandar även i lite talg när jag maler. Kanske kommer upp någon How-to-video vad det lider. Men brutal glädje är det varje gång man får njuta. Klart värt träningspassen i gymmet och i spåret.

Välkomna att beställa! 


Leverans 26 september

skickad 7 sep. 2016 10:40 av Happy Cow

26 september har vi leverans av lådor till alla som beställt. Kul och njutbart att få hem så fantastiskt kött. Ser fram emot att se er vid leveransen. 

Richard & Rebecka

Leverans av Nöt, Gris och Lamm!

skickad 5 maj 2016 04:01 av Rickard Säfsten

Nu har det blivit dax för leverans av kött. Denna gång har ni det unika tillfället att förutom att beställa lådor även kan beställa styckdetaljer från både lamm, gris men också nöt i samma leverans. Leveransen sker tisdagen den 24 maj. 

Innan Söndag behöver vi ert svar för att kunna säkerställa att ni får det ni vill ha. Beställ via fliken formulär eller maila oss på info@happycow.se

Väl mött!
/Richard & Rebecka

 

Senaste leveransen av Angus!

skickad 5 mars 2016 03:01 av Rickard Säfsten

Fick njuta av brutalt fin tomahawk. Bara kryddad med SPG (salt, peppar, garlic). Ibland är livet så enkelt. Bra kvalitet och rätt tillagat så blir det njutning. 

För mer info om leveranser maila info@happycow.se  
Lammlådor i Oktober

skickad 13 sep. 2015 10:39 av Rickard Säfsten

Hej!

Nu är det dax att boka lammlådor inför oktoberleveransen. Vid speciella önskemål om styckningar så meddela oss på info@happycow.se annars så är det dem alternativen som finns under fliken "Produkter". Beställ genom att klicka i beställningarna alt. skicka ett mail till oss.

Väl mött!

Ligger sjuk men tröstar mig med en brutalt fin rostbiff!

skickad 13 sep. 2015 10:37 av Rickard Säfsten

Ligger sjuk hela helgen men tröstar mig med en brutalt fin rostbiff från Angus. Kryddad med SPG och öst med smör under hela tiden den gick i ugnen. Långsamt upp till 57 grader. Den bara smälte i munnen. Sån enorm glädje!

Nu drar vi igång igen efter sommar och flytt!

skickad 11 aug. 2015 06:13 av Happy Cow

Välkommen med er beställning för leverans i mitten av september. Denna leverans LimousinBiff.

1-10 of 33