Livet är för kort för att äta dåligt kött! Vi säljer gräsbetat kvalitetskött direkt från gård.
Gilla oss om du gillar bra mat!


 • Trevlig leverans!
  Idag har det levererats kött till kunder i Stockholmsområdet. Fantastiskt kul att se glädjen som riktigt kvalitetskött ger. Är så tacksam för samarbetet med vår bonde Gustav. En bonde som älskar sitt jobb och sina djur. Idag fick jag även med en liten present. Trevliga korvar från hans lamm och grisar. Fänkolssalami, Hällingsbosalami, lammedwurst samt winerkorvar. 
  Oerhörd glädje att testa. Kommer säkert upp på sidan för försäljning framöver. 

  Hör av er på info@happycow.se om ni är sugna på att beställa. 
  /Richard & Rebecka


  Inlagd 13 mars 2017 12:23 av Rebecka Säfsten
 • Leverans av nöt, gris och lamm.
  Hej alla HappyCow-vänner!

  13-14 mars så är det leverans igen. Även denna gång har ni möjlighet att beställa lådor samt styckdetaljer från alla 3 olika djursorterna. 

  Priserna och lådalternativen finns på happycow.se men värt att veta är att om du nu när påsken närmar sig vill ha en lammlåda så kan du beställa den exakt hur du själv vill ha den styckad. Utan extra kostnad. Klicka i beställningar på hemsidan under "Beställ" alt. skicka ett mail till info@happycow.se. Har du frågor så skicka ett mail så försöker vi svara så fort det går. 

  Naturligtvis så är det hemleverans i Stockholmsområdet. 

  mvh Richard & Rebecka 
  Inlagd 19 feb. 2017 08:08 av Rickard Säfsten
 • Burgarsöndag
  "Ibland" gör jag hamburgare. Men alltid när jag gör det använder jag den bästa högreven från HappyCow. Blandar även i lite talg när jag maler. Kanske kommer upp någon How-to-video vad det lider. Men brutal glädje är det varje gång man får njuta. Klart värt träningspassen i gymmet och i spåret.

  Välkomna att beställa! 


  Inlagd 5 feb. 2017 14:05 av Happy Cow
 • Leverans 26 september
  26 september har vi leverans av lådor till alla som beställt. Kul och njutbart att få hem så fantastiskt kött. Ser fram emot att se er vid leveransen. 

  Richard & Rebecka
  Inlagd 7 sep. 2016 10:40 av Happy Cow
 • Leverans av Nöt, Gris och Lamm!
  Nu har det blivit dax för leverans av kött. Denna gång har ni det unika tillfället att förutom att beställa lådor även kan beställa styckdetaljer från både lamm, gris men också nöt i samma leverans. Leveransen sker tisdagen den 24 maj. 

  Innan Söndag behöver vi ert svar för att kunna säkerställa att ni får det ni vill ha. Beställ via fliken formulär eller maila oss på info@happycow.se

  Väl mött!
  /Richard & Rebecka

   
  Inlagd 5 maj 2016 04:01 av Rickard Säfsten
Visar inlägg 1 - 5 av 32. Visa mer »

https://www.facebook.com/happycowmeat/
https://www.instagram.com/happycowse/
https://www.youtube.com/channel/UC2E52nYJUHNxK6mbdWDj0Ow
Comments