Setmana Solidària

Ens complau informar-vos d’un seguit d’activitats que es duran a terme durant la Setmana Solidària que tindrà lloc del 5 al 9 de novembre.

L’organització d’aquestes jornades ha estat pensada per un grup de mestres voluntaris que ens diem Djokko amb l’objectiu de motivar als nostres alumnes de totes les edats a descobrir l’Àfrica i a conèixer els projectes que es porten a terme concretament al Senegal, des de diverses ONG’s i Fundacions. La FES (Fundació Educació Solidària de l’Escola Pia) hi té molts projectes educatius i agrícoles.

Durant la Setmana Solidària es treballaran accions transversals a tota l’escola (podeu trobar la informació més detallada als documents annexats al final d'aquest lloc web).

A més a més, com ja és tradició a la nostra escola, a partir de 3r. de primària i fins a 2n. de Batxillerat, iniciarem la campanya de les beques pels estudiants de l’escola Sainte Therese de Sokone (Senegal) que consisteix en recollir 120€ cada tutoria voluntàriament (podeu veure una presentació d’aquesta tot seguit).

Senegal - escola Sainte Thérèse‎[1]‎

Com cada any, al llarg d’aquests dies, portarem a terme una col·lecta solidària d’aliments i de productes d’higiene personal per destinar-los al Rebost Solidari de Sabadell.

Podeu portar:

- Aliments: sucre, farina, tomàquet, llet o galetes.

- Productes d’higiene personal: sabó de dutxa, xampú, desodorant, pasta de dents,...

A la porteria trobareu unes caixes on podreu dipositar les donacions fins el dimarts dia 13 de novembre.

Durant aquesta setmana trobareu l’entrada de l’escola ambientada amb el Senegal i també s’aniran exposant els treballs que els alumnes de 6è. hauran realitzat dins de l’àrea de Plàstica.

A més a més, el divendres dia 9 a les 10:45 hores, tota l’escola cantarà alhora una cançó africana que ens han enviat des de l’Escola Pia del Senegal. I al plegar a la tarda, uns alumnes voluntaris de 1r d’ESO vendran marcs de fotografies amb motius africans realitzats pels alumnes de 5è i 2n d’ESO per tal de recollir fons i destinar-los al Senegal.

I finalment, també volem informar-vos que el diumenge dia 11 de novembre portarem a terme la Rodada Popular al Parc Catalunya (inscripcions via web). Al finalitzar hi haurà diverses intervencions: master class de danses africanes a càrrec dels alumnes de CS, cantada conjunta de la cançó africana que estan aprenent tots els alumnes de l’escola i més sorpreses. Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència per fer un bon tancament de la Setmana Solidària!

Gràcies per la vostra solidaritat!