Rehabilitatie Service Veterinair Cadans Ravenstein

Welkom op de nieuwspagina "Rehabilitatie Service Veterinair Cadans Ravenstein". Kortweg RSVCadans Ravenstein. RSVCadans maakt voor haar Rehabilitatiepraktijk voor het grote huisdier, pony en paard gebruik van de expertise van VasculairTherapie en Bemer's Fysische Vasculaire Therapie systemen en is ook geregistreerd business partner van BemerGroup. Wil je zelf nieuws en je ervaringen delen, neem dan contact op met je tussenpersoon. Deze kan je berichtje direct op deze site op deze pagina plaatsen of op jullie eigen webpagina van de deelgroep waar je bijhoort. In het venster hier links zie je actuele gebruikers-informatie.

Bemer Vet Event 14-12-2018

Geplaatst 5 nov. 2018 07:05 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 5 dec. 2018 06:56 bijgewerkt ]

Bemer VasculairTherapie Boekel

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ons Bemer Vet Event workshop met hands on experience. Ervaar zelf het gemak van het gebruik van Bemer Horse Set voor het toedienen van dagelijkse fysische vasculaire therapie bij je paard of hond. Meld je op tijd aan het aantal plaatsen is beperkt omdat we iederen naar als voorgaande keren zoveel mogelijk zelf willen laten doen.

Bemer voor Paard en Hond

Geplaatst 13 jul. 2018 04:43 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 13 jul. 2018 04:51 bijgewerkt ]

Paard en Hoef behandelen met Bemer Belt Riem
Breng een bezoekje aan onze kliniek en overtuig uzelf van het effect van een goede doorbloeding in de microcirculatie op de gezondheid van paard en hond. Met name bij ons grote paard Mary, een Shire van bijna 900 kilo, zien we het positieve effect van de Fysische Vasculaire Therapie met Bemer bij de behandeling van haar hoeven. Zij heeft een hoef ernstig beschadigd, aan een scherp voorwerp. Het herstel is volgens de hoefsmid uitzonderlijk. Dat willen we zo houden. Daarom worden paard en hond dagelijks behandeld. Duur? In tegendeel, als je kijkt wat je bespaart op dure supplementen en dierenartskosten is de investering in een Bemer Horse Set een zeer goede en verantwoorde aanschaf. Toch eerst kennismaken via huur van een set kan natuurlijk ook. VasculairTherapie in Boekel en Ravenstein is één van de weinigen in Nederland die dit aanbieden. Na 6 tot 10 weken kunnen de eerste resultaten al zichtbaar zijn.

Bemer in de Top Sport

Geplaatst 19 jun. 2018 03:17 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 31 jul. 2018 12:18 bijgewerkt ]

Bemer Paard Horse Vet line
Verschillende TOP-sporters en ex TOP-sporters beschrijven hoe zij baat hebben bij het regelmatig toepassen van Bemer's fysische vasculaire therapie bij de behandeling van blessures en voorbereiding op top-prestaties. Dr. vanBakel van VasculairTherapie in Boekel werkt nauw samen met verschillende amazones en hun paarden om meer maatwerk oplossingen te vinden voor veel voorkomende blessures in de hippische springsport en de conditie van de paarden samen met een goede voeding en beweging in optima forma te krijgen en te houden.

Bemer Vet Event

Geplaatst 12 jun. 2018 01:42 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 12 jun. 2018 01:51 bijgewerkt ]

Bemer Vet Veterinair Veterinary event
Op 2 augustus is het weer zover. U kunt inschrijven voor ons jaarlijks Bemer Vet Event, waar u onder deskundige begeleiding door onze eigen therapeuten uitleg krijgt over de toepassing en werking van Fysische Vasculaire Therapie bij paarden. Ook hebben we een speciale gast die uit eigen praktijk verteld over haar ervaringen met Bemer in hun fokstallen. We veklappen nog niet wie, maar ze springt op wereld niveau en zit in de top 5 van springruiters. Na afloop van deze workshop ontvangt u een certificaat van deelname, waarmee u goed voorbereid bent voor een eventuele vervolgstap als partner voor deze innovatieve behandelmethode. 

Nationale Gezondheidsbeurs

Geplaatst 24 jan. 2018 03:31 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 24 jan. 2018 03:36 bijgewerkt ]

Doorbloeding van Hoef van belang bij voorkomen van Mok en Hoefbevangenheid
RSVCadans medewerkers zijn op 3 februari 2018 aanwezig op de nationale gezondheidsbeurs.

In stand B10 kunt u terecht voor informatie over de toepassing van Fysische Vasculaire Therapie bij mens en dier.

Informatie over een nog te verschijnen rapportage naar een onderzoek over de toepassing van Fysische Vasculaire Therapie bij mok en hoefbevangenheid wordt op die dag aan geïnteresseerden uitgereikt. Bezoek onze stand en u maakt tevens kans om een Bemer Set zelf gedurende 6 weken gratis uit te proberen.

Bemer Veterinair Toepassing

Geplaatst 4 sep. 2017 08:29 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer Veterinair voor Paard en Hond
Collega's van VasculairTherapie Boekel en Ravenstein krijgen uitleg van Mariëlla en Evi over de toepassing van Bemer Veterinair bij paarden en honden. Bijzondere ervaringen werden gedeeld zodat ons team Bemer Veterinair verder kan gaan inzetten in de regio 's-Hertogenbosch, Oss, Grave, Uden, Veghel, Helmond, Venray, Deurne en Eindhoven waar RSVCADANS al vele relaties heeft.

Interesse in een demo en uitleg bij uw eigen stal? Vul dan het contactformulier in. Wij passen de Bemer Vasculair Therapie op uw paard toe. Uw paard doet de rest.

Opening VasculairTherapie Bemer Kliniek Boekel

Geplaatst 28 aug. 2017 03:13 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer VasculairTherapie Kliniek Boekel
Op 3 september opent onze behandelkliniek in Boekel haar deuren. Voor onze relaties is een speciaal programma opgesteld om kennis te maken met de nieuwe Bemer Veterinair (Bemer Veterinary) lijn. 

Er zijn diverse gastspreker en specialisten uitgenodigd om dieper in te gaan op onze producten en technieken en specifieke gezondheids- en behandelvragen. 

Ook nieuwe relaties zijn van harte welkom. Vul het contactformulier in om u aan te melden. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Het programma begint om 11:00 en eindigt om 13:00 met een broodjeslunch.

Bemer Product omschrijvingen

Geplaatst 7 apr. 2017 02:20 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer Product Omschrijving Dr.vanBakel
Heb je interesse in de volledige omschrijving van onze diverse Bemer producten? Neem dan eens een kijkje op onze speciale product informatie site van Bemer via deze link: dr-vanbakel.bemergroup.com

Je vindt daar niet alleen informatie over de Bemer Veterinair (Bemer Veterinary) maar ook onze producten voor de humane behandelingen. Bovendien zal daar binnenkort informatie verschijnen over ons nieuwste Bemer product de Bemer House Pets. Gebaseerd op dezelfde techniek, geschikt gemaakt voor uw lieve huisvrienden, kat en hond, maar ook voor kleinvee als schapen en geiten.

Uiteraard gaan wij weer ons best doen u zo goed mogelijk te begeleiden bij het gebruik van deze nieuwe productlijn, vanuit onze behandelpraktijken in Ravenstein en Boekel.

Bemer

Geplaatst 20 mrt. 2017 08:45 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer Duitse DogVitaVisie, RSVCadans, VasculairTherapie en vanBakel-Rehabilitation heten u 3 sep 2017 van harte welkom op onze praktijkdag in Boekel. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deelname aan de diverse demonstraties, presentaties en workshops. Het geheel wordt omkleed met (live) muziek, een hapje en een drankje. Ervaar zelf, of zie hoe onze IJslandse paarden, onze Shire en Duitse Doggen reageren op de Fysische Vasculaire Therapie van Bemer. Zelf uitproberen kan ook in onze kliniek waar diverse systemen zijn opgesteld. Deskundigen zijn aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen over Bemer toepassingen. Een unieke kans die u niet mag missen. Binnenkort volgt de inschrijfpagina: en vol is vol.

Bemer Veterinair te huur

Geplaatst 20 mrt. 2017 01:28 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer voor Paard
"Is er ook een Bemer voor Paarden?" of "Heeft u ook Bemer voor Honden"? zijn veel gehoorde vragen via ons netwerk. Omdat we veel van deze vragen krijgen over de mogelijkheid om de Bemer Veterinair lijn van 2017 te huren, hebben wij deze mogelijkheid in onze productlijn opgenomen. Vraag via "contactgegevens" naar de voorwaarden. De Bemer Veterinair lijn wordt in onze klinieken gebruikt voor behandeling en ter voorkoming van eczeem mok en spierafbraak gedurende de late winterperiode en het vroege voorjaar. We hebben ook goede ervaringen met het gebruik va de Bemer Veterinary bij onze Duitse Dog. Die loopt met haar 9 jaar nog als een jonge hinde door de weide.

1-10 of 15