Rehabilitatie Service Veterinair Cadans Ravenstein

Welkom op de nieuwspagina "Rehabilitatie Service Veterinair Cadans Ravenstein". Kortweg RSVCadans Ravenstein. RSVCadans maakt voor haar Rehabilitatiepraktijk voor het grote huisdier, pony en paard gebruik van de expertise van VasculairTherapie en Bemer's Fysische Vasculaire Therapie systemen en is ook geregistreerd business partner van BemerGroup. Wil je zelf nieuws en je ervaringen delen, neem dan contact op met je tussenpersoon. Deze kan je berichtje direct op deze site op deze pagina plaatsen of op jullie eigen webpagina van de deelgroep waar je bijhoort. In het venster hier links zie je actuele gebruikers-informatie.

Bemer Horse Set workshop

Geplaatst 26 apr. 2019 02:19 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 26 apr. 2019 02:21 bijgewerkt ]

Op 31 mei hebben we weer een Bemer Horse Set workshop in Boekel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar omdat we mensen hands on bezig willen laten zijn is vol echt vol. De workshop worden met een goed tot uitstekend beoordeeld. Iets waar ons team heel trots is. Klik op het plaatje voor een impressie van de agenda.

Bemer Paard Workshop Boekel

Bemer Paard prospect 2019

Geplaatst 16 apr. 2019 09:01 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 17 apr. 2019 01:43 bijgewerkt ]

Dr.vanBakel Vasomotietherapie ® voor paarden met Bemer
De nieuwe Bemer Paarden prospect is beschikbaar. Boordevol informatie over de werking, wetenschappelijke studies die het effect onderbouwen, maar veel belangrijker nog, enthousiaste ervaringen uit de hippische topsport. Bekijk de online brochure of klik op het plaatje rechts om te downloaden. Voor onze eigen onderzoekservaringen bij onze klinieken of voor de behandeling van uw paard kunt u via het contactformulier bij ons terecht. U kunt daar ook eventueel vragen om de huurvoorwaarden voor de Bemer Horse Set.

B20 Bemer 20 jaar

Geplaatst 6 feb. 2019 06:07 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 16 apr. 2019 07:03 bijgewerkt ]

Dr.vanBakel Vasomotietherapie ® explained

Dr. Brooks over Bemer Horse Set. Of het gaat om recreatie- of sport-paarden, voor je paard alleen het beste. Bemer werkt bij paarden op het parasympatisch systeem. Adaptieve toepassing en deskundige begeleiding kunnen hier zorgen voor meerwaarde. Daarom heeft ons team ons hoofd onderzoek Dr.vanBakel vasomotietherapie® laten registreren.

BemerTherapie voor paard en hond

Geplaatst 12 jan. 2019 07:39 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 12 jan. 2019 08:39 bijgewerkt ]

De Bemertherapie of VasomotieTherapie voor paard en hond wordt toegepast met behulp van Bemer's Vet set. Onze vasomotietherapeut® bij u in de buurt informeert u er graag over. Vraag uw behandelaar naar het geregistreerd vasomotietherapeut® certificaat (de link verwijst naar een voorbeeld exemplaar wat gewaarmerkt is met een adobe certificaat van echtheid), om er zeker van te zijn dat u met een bij Dr.vanBakel VasculairTherapie™ aangesloten behandelaar te maken hebt. Voor onze leden die zijn ingelogd verwijst deze Bemer Horse Set handleiding naar de gebruikershandleiding.

Bemer Vet Event 14-12-2018

Geplaatst 5 nov. 2018 07:05 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 5 dec. 2018 06:56 bijgewerkt ]

Bemer VasculairTherapie Boekel

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor ons Bemer Vet Event workshop met hands on experience. Ervaar zelf het gemak van het gebruik van Bemer Horse Set voor het toedienen van dagelijkse fysische vasculaire therapie bij je paard of hond. Meld je op tijd aan het aantal plaatsen is beperkt omdat we iederen naar als voorgaande keren zoveel mogelijk zelf willen laten doen.

Bemer voor Paard en Hond

Geplaatst 13 jul. 2018 04:43 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 13 jul. 2018 04:51 bijgewerkt ]

Paard en Hoef behandelen met Bemer Belt Riem
Breng een bezoekje aan onze kliniek en overtuig uzelf van het effect van een goede doorbloeding in de microcirculatie op de gezondheid van paard en hond. Met name bij ons grote paard Mary, een Shire van bijna 900 kilo, zien we het positieve effect van de Fysische Vasculaire Therapie met Bemer bij de behandeling van haar hoeven. Zij heeft een hoef ernstig beschadigd, aan een scherp voorwerp. Het herstel is volgens de hoefsmid uitzonderlijk. Dat willen we zo houden. Daarom worden paard en hond dagelijks behandeld. Duur? In tegendeel, als je kijkt wat je bespaart op dure supplementen en dierenartskosten is de investering in een Bemer Horse Set een zeer goede en verantwoorde aanschaf. Toch eerst kennismaken via huur van een set kan natuurlijk ook. VasculairTherapie in Boekel en Ravenstein is één van de weinigen in Nederland die dit aanbieden. Na 6 tot 10 weken kunnen de eerste resultaten al zichtbaar zijn.

Bemer in de Top Sport

Geplaatst 19 jun. 2018 03:17 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 31 jul. 2018 12:18 bijgewerkt ]

Bemer Paard Horse Vet line
Verschillende TOP-sporters en ex TOP-sporters beschrijven hoe zij baat hebben bij het regelmatig toepassen van Bemer's fysische vasculaire therapie bij de behandeling van blessures en voorbereiding op top-prestaties. Dr. vanBakel van VasculairTherapie in Boekel werkt nauw samen met verschillende amazones en hun paarden om meer maatwerk oplossingen te vinden voor veel voorkomende blessures in de hippische springsport en de conditie van de paarden samen met een goede voeding en beweging in optima forma te krijgen en te houden.

Bemer Vet Event

Geplaatst 12 jun. 2018 01:42 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 12 jun. 2018 01:51 bijgewerkt ]

Bemer Vet Veterinair Veterinary event
Op 2 augustus is het weer zover. U kunt inschrijven voor ons jaarlijks Bemer Vet Event, waar u onder deskundige begeleiding door onze eigen therapeuten uitleg krijgt over de toepassing en werking van Fysische Vasculaire Therapie bij paarden. Ook hebben we een speciale gast die uit eigen praktijk verteld over haar ervaringen met Bemer in hun fokstallen. We veklappen nog niet wie, maar ze springt op wereld niveau en zit in de top 5 van springruiters. Na afloop van deze workshop ontvangt u een certificaat van deelname, waarmee u goed voorbereid bent voor een eventuele vervolgstap als partner voor deze innovatieve behandelmethode. 

Nationale Gezondheidsbeurs

Geplaatst 24 jan. 2018 03:31 door Dr. Anton P.M. van Bakel   [ 24 jan. 2018 03:36 bijgewerkt ]

Doorbloeding van Hoef van belang bij voorkomen van Mok en Hoefbevangenheid
RSVCadans medewerkers zijn op 3 februari 2018 aanwezig op de nationale gezondheidsbeurs.

In stand B10 kunt u terecht voor informatie over de toepassing van Fysische Vasculaire Therapie bij mens en dier.

Informatie over een nog te verschijnen rapportage naar een onderzoek over de toepassing van Fysische Vasculaire Therapie bij mok en hoefbevangenheid wordt op die dag aan geïnteresseerden uitgereikt. Bezoek onze stand en u maakt tevens kans om een Bemer Set zelf gedurende 6 weken gratis uit te proberen.

Bemer Veterinair Toepassing

Geplaatst 4 sep. 2017 08:29 door Dr. Anton P.M. van Bakel

Bemer Veterinair voor Paard en Hond
Collega's van VasculairTherapie Boekel en Ravenstein krijgen uitleg van Mariëlla en Evi over de toepassing van Bemer Veterinair bij paarden en honden. Bijzondere ervaringen werden gedeeld zodat ons team Bemer Veterinair verder kan gaan inzetten in de regio 's-Hertogenbosch, Oss, Grave, Uden, Veghel, Helmond, Venray, Deurne en Eindhoven waar RSVCADANS al vele relaties heeft.

Interesse in een demo en uitleg bij uw eigen stal? Vul dan het contactformulier in. Wij passen de Bemer Vasculair Therapie op uw paard toe. Uw paard doet de rest.

1-10 of 19