Lidt om os

Lidt om osRolf Pedersen - Startede GlasCon efter i flere år at have arbejdet for Tracon International ApS som teknikker, sælger og indkøber, hans erfaringer fra tidligere jobs, samt mange års rejsen i udlandet, har gjort at han i dag har en stor kontaktflade, der igen gør det muligt hele tiden at være ajour med udviklingen på markedet, dette samt hans medvirkning til opstilling af maskiner giver os de bedste muligheder for råd og vejledning, uanset om det gælder køb af nye maskiner, udbygning af eksisterende anlæg, eller køb af brugte maskiner.

Firmaets mål

Vi har i dag et godt og tæt samarbejde med flere førende maskinproducenter, samt opkøbere af brugte maskiner, hvorved vi hele tiden er informeret om den nyeste teknik og udvikling i branchen.
Vi vil i fremtiden desuden satse på at servicere glarmesteren, på samme gode måde som vi i årevis har serviceret glasindustrien, dette i form at kvalitetsværktøj og maskiner til konkurrence dygtig pris.

Vi mener at vi i dag kan tillade os at kalde os ”totalleverandør til glasindustrien”

er i dag leveringsdygtig i alle maskiner til fremstilling af isolerglas, slibning, boring, hærdning, håndværktøj, værnetøj, handsker, EDB-programmer, opbevaring, etc.

SE OGSÅ::    Rottmann      Nyt & Brugt      Boys 'N Girls

Undersider (1): Kontakt