Faqja Legjendat Shqiptare pasqyron gjithe historite, legjendat, individet, ngjarjet qe kane lene gjurme ne historine e popullit shqiptar.  Kjo faqe mbahet me kontributin e qindra mijra vullnetareve si ju. Behuni pjese e ketij projekti per te mbajtur gjalle historine e nje prej popujve me te vjeter te Europes. 


Na ishte nje here ... Familje te vjetra


Ne kete seksion paraqiten familje te vjetra te trojeve shqiptare.  Shtoni familjen tuaj ketu.  U jepni te pareve tuaj vendin qe u takon ne historine e popullit tone.Fshatra dhe vende historike


Ju mund te krijoni ketu vende me interes dhe te shtoni informacion historik dhe turistik mbi keto vende. Individe


Shtoni personazhe historike te degjuara ose jo te cilet mendoni se kane interes te njihen nga publiku shqiptar.
Comments