Så roligt att många söker just nu, det är några veckor i väntan för att få komma in just nu. Men vi arbetar på så gott vi kan för att hinna med.

Ring Fysio är en rehab- och idrottsmottagning som bedriver rehabilitering och träning för en hållbar framtid. Målsättningen är att med en helhetssyn medverka till att människor, så länge som möjligt kan leva ett aktivt liv och ambitionen är att varje individ så snabbt det är möjligt komma tillbaka efter sin skada. 
Jag som driver Ring Fysio heter Johanna Ring Carlsson, är utbildad Leg.Fysioterapeut, personlig träning med träningsplanering för elitutveckling och specialist i idrottsmedicin, rygg och nacke med McKenzie.
 
Jag erbjuder rehabilitering ungdomar och vuxna, personligt träningsupplägg och träningsplanering såsom personligt anpassat tränings-/ rehabprogram, manipulation, akupunktur och fystester som ger dig en framtid utan ont.
Tillsammans tar vi fram ett träningsupplägg/ en planering anpassat efter dina förutsättningar och behov, allting baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet.
Det finns även möjlighet att boka föreläsningar och utbildningar.
 
Du kan boka en tid via telefon.

 

Har du frågor eller funderingar så ring eller maila så svarar jag gärna.


Titta gärna runt på hemsidan och läs vad jag har att erbjuda, kanske fångar jag ditt intresse och kan skräddarsy något just för dig!