St. Restrup Badminton i Frejlev

I St. Restrup har vi spillet badminton siden starten af 70'erne. Her startede vi op i en gymnastiksal med en bane, og lavt til loftet. I dag har vi 2 haller med 12 baner i alt og ligger blandt de 10 største klubber i Nordjylland. 
Der er ca. 130 medlemmer i klubben. Det sociale sættes i fokus og her er plads til alle såvel veteraner, motionister, turneringspillere, ungdomsspillere og miniton-spillere.Vi har et serie 1 hold og et veteranhold.


I vores ungdomsafdeling er princippet, at vi både skal have plads til bredden og eliten. Flere spillere rangerer højt på landets ranglister og vi har gennem årene fået flere medaljer ved DM. Vi vil gerne måle os med de bedste klubber i Nordjylland, derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores træning. Vores trænerteam rummer både de unge hjælpetrænere, erfarne divisionsspillere og idræts/lærerstuderende. Gennem årene har vi opbygget en del både store og små traditioner i ungdomsafdelingen heriblandt et af Nordjyllands største ungdomsstævner "Julestævnet", kåringer af halvårets spillere ved sociale arrangementer ved jul og sæsonafslutning samt en årlig træningslejr lige før sommerferien.