Presentació

Un any més, el Grup de Mestres de Música (GMM) de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6, ha fet una trobada de les diverses escoles on desenvolupen les seves pràctiques educatives i que dóna com a resultat un espectacle musical.

El Petit Príncep i The Beatles


Aquesta  iniciativa del GMM, ha comptat amb la participació de les escoles: Joan Juncadella, Sant Antoni, Sant Jordi, Sant Josep, Mare de Déu del Rocío i La Vinyala de Sant Vicenç dels Horts; Can Coll de Torrelles de Llobregat i, El Solell de la Palma de Cervelló.

L'espectacle d'enguany ha estat dedicat a El Petit Príncep aprofitant l'avinentesa del setantè aniversari d'aquest conte poètic de Saint-Exupéry i que es va celebrar el 2013.  

Com en altres edicions, l'espectacle no es limita únicament a la música, ni de bon tros. Es combinen les arts plàstiques, el cant coral, la dansa i la literatura. Les cançons inspirades en el llibre de Saint-Exupéry han estat escrites pels nens de les diferents escoles i compten amb l'aixopluc sonor de melodies extretes del repertori de The Beatles.

Les pàgines numerades que es troben en el menú lateral, corresponen a les cançons de l'espectacle. Cadascuna inclou l'autoria de la lletra, l'escola que cantava, l'escola que ballava, la melodia de The Beatles, la lletra de la cançó, l'arxiu sonor de la interpretació i les il·lustracions dels infants que es projectaven mentre durava el número musical.

 


Agraïments:

A totes les tutores i tutors dels grups de:
  • 4t de l'Escola el Solell (La Palma de Cervelló)
  • 3r i 4t de l'Escola Joan Juncadella (Sant Vicenç dels Horts)
  • 5è de l'Escola La Vinyala (Sant Vicenç dels Horts)
  • 3r i 4t de l'Escola Mare de Déu del Rocío (Sant Vicenç dels Horts)
  • 4t de l'Escola Sant Antoni (Sant Vicenç dels Horts)
  • 2n de l'Escola Sant Jordi (Sant Vicenç dels Horts)
  • 4t de l'Escola Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts)
  • 4t de l'Escola Can Coll (Torrelles de Llobregat)
A l'Anna Aguilar per la seva col·laboració en l'adaptació dels textos.
Al Jordi Morera per l'enregistrament en vídeo de l'espectacle.


Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts - Educació       Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat