Presentació

Un any més, el 
Grup de Mestres de Música (GMM) de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6, ha fet una trobada de les diverses escoles on desenvolupen les seves pràctiques educatives i que dóna com a resultat un espectacle musical.

Aquesta  iniciativa del GMM, ha comptat amb la participació de les escoles: Santa Maria de Cervelló, de Cervelló; El Solell de la Palma de Cervelló; Joan Juncadella, Sant Antoni, Sant Jordi, Sant Josep, Mare de Déu del Rocío, La Vinyala i La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts, i Can Coll i Sant Martí de Torrelles de Llobregat.

L'espectacle d'enguany ABBA Màgica ha suposat la confluència de la història de La flauta màgica i la música del grup suec ABBA  

Com en altres edicions, l'espectacle no es limita únicament a la música, ni de bon tros. Es combinen les arts plàstiques, el cant coral, la dansa i la literatura. Les cançons inspirades en el llibret de l'òpera de Mozart han estat escrites pels nens i nenes de les diferents escoles i compten amb l'aixopluc sonor de melodies extretes del repertori d'ABBA.

Les pàgines numerades que es troben en el menú lateral, corresponen a les cançons de l'espectacle. Cadascuna inclou l'autoria de la lletra, l'escola que cantava, l'escola que ballava, la melodia d'ABBA, la lletra de la cançó, l'arxiu sonor de la interpretació i les il·lustracions dels infants que es projectaven mentre durava el número musical, a més s'incorpora el text que entre interpretació i interpretació es representava a l'escenari i donava continuïtat a l'obra.
500 alumnes de les escoles Santa Maria de Cervelló, El Solell, Joan Juncadella, La Guàrdia, La Vinyala, Mare de Dèu del Rocío, Sant Antoni, Sant Jordi, Sant Josep, Can Coll i Sant Martí es van trobar al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat per a representar l'obra ABBA Màgica. Era la cloenda de la feina que havien fet durant tot el curs, una feina que coordinada pels mestres de música abastava aspectes de les àrees d'educació musical, llengua catalana i educació visual i plàstica.

Espectacle ABBA Màgica, 28 de maig de 2015Agraïments

A totes les tutores i tutors dels grups de:
 • 3r de l'Escola Santa Maria de Cervelló (Cervelló)
 • 4t de l'Escola el Solell (La Palma de Cervelló)
 • 3r i 4t de l'Escola Joan Juncadella (Sant Vicenç dels Horts)
 • 4t de l'Escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts)
 • 5è de l'Escola La Vinyala (Sant Vicenç dels Horts)
 • 3r de l'Escola Mare de Déu del Rocío (Sant Vicenç dels Horts)
 • 4t de l'Escola Sant Antoni (Sant Vicenç dels Horts)
 • 4t de l'Escola Sant Jordi (Sant Vicenç dels Horts)
 • 4t de l'Escola Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts)
 • 4t de l'Escola Can Coll (Torrelles de Llobregat)
 • 2n i 4t de l'Escola Sant Martí (Torrelles de Llobregat)
A l'Anna Aguilar per la seva col·laboració en l'adaptació dels textos.
Al Rubén Blasco per l'enregistrament en vídeo de l'espectacle.


Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts - Educació       Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat