Welcome to the Website of Reformed Hungarian Church in Toronto! 
Isten hozta a Református Magyar Gyülekezet honlapján
!
               
Istentiszteletünk: minden vasárnap délelőtt  11 órakor.


Kozlemények:

Dr.Molnar Robert Templomunkban 2015 May                      
     Welcome - Isten hozt a Református Magyar Gyülekezet weboldalán!

Kérjük, nézzen körül bátran és ha van kérdése van, vagy szeretne üzenetet hagyni a gyülekezet részére, használja a  vendégkönyvet.

Ha  nem tagja gyulekezetunknek ,szeretnenk kihasznali ezt az alkalmat ,hogy meghivjuk a Templomunkban tartando Istentiszteletre .Informacio ide kattintva itt talalhato >>> weekly services.

Szemelyes beszelgetesre,kozos imadkozasra vagy barmilyen informacioert hivhatja vagy e-mailt kuldhet a Templomunk Vezetosegenek. Info: Online contact.


"A szivbol szolo imadsag megnyitja az ajtot es az ajto masik oldalan var rank megvaltonk Jezus  mindenkit,barmilyen szemelyes problemaval ,gonddal, hogy velunk legyen es megsegitsen ,hogy orok eletre jusssunk megszentelve ,itt a foldon es a mennyben is mindorokke. AMEN "

Áldás, békesség! 


Az Úr az én pásztorom; nem szûkölködöm. Fûves legelõkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az õ nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszszõd és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim elõtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.

                      (Zsoltárok 23)