Welcome to the Website of Reformed Hungarian Church in Toronto!
Köszöntjük!

English               
Istentiszteletunk :   minden Vasarnap delelott  11orakor .


Kozlemenyek:

Dr.Molnar Robert Templomunkban 2015 May                      MOLNAR ROBERT IGEHIRDETESE TEMPOMUNKBAN 
     Welcome - Isten Hozta A Magyar Reformatus Templom weboldalan !

Kerjuk nezzen korul batran es ha van kerdese a vagy szeretne hagyni uzenetet a gyulekezet reszere hasznalja a  guest book -ot.

Ha  nem tagja gyulekezetunknek ,szeretnenk kihasznali ezt az alkalmat ,hogy meghivjuk a Templomunkban tartando Istentiszteletre .Informacio ide kattintva itt talalhato >>> weekly services.

Szemelyes beszelgetesre,kozos imadkozasra vagy barmilyen informacioert hivhatja vagy e-mailt kuldhet a Templomunk Vezetosegenek. Info: Online contact.


"A szivbol szolo imadsag megnyitja az ajtot es az ajto masik oldalan var rank megvaltonk Jezus  mindenkit,barmilyen szemelyes problemaval ,gonddal, hogy velunk legyen es megsegitsen ,hogy orok eletre jusssunk megszentelve ,itt a foldon es a mennyben is mindorokke. AMEN "

Aldas,Bekesseg


Az Úr az én pásztorom; nem szûkölködöm. Fûves legelõkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az õ nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszszõd és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim elõtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.6Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.

                      (Zsoltarok ,23)