Home‎ > ‎

Rabobank stemactie

Eindelijk is het dan zover de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Een geheel nieuwe opzet om een leuk bedrag te scoren voor je vereniging. Een geheel nieuwe uitdaging want je moet de leden van de Rabobank zien te overtuigen om op jou vereniging te stemmen. En des te meer stemmen des te meer geld. 
Er waren in totaal 336 verenigingen waaronder  in eerste instantie €100.000,-  wordt verdeeld. Maar bijna op het einde van de stemperiode werd bekend dat de Rabobank het bedrag heeft verdubbeld naar €200.000,- .
Poeh dat is niet mis......
De avond werd door Chris Zegers aan elkaar gepraat met verhalen over zijn woonperiode in de stad Grunn....zijn reizen met Floortje Dessing. Iedereen luisterde bijna ademloos naar hem er werd gelachen om bizarre situaties waarin hij soms terecht was gekomen en af en toe hoorde je iemand hoesten. Chris vraagt dan aan iedereen om na de pauze op dezelfde stoel weer te gaan zitten waar we nu ik zitten......????? Zouden ze wat onder de stoelen gaan plakken?????  In de pauze krijgen we een hapje en drankje aangeboden door de Rabobank. 
De pauze is voorbij en de spanning stijgt nu toch wel onder alle aanwezigen van de verenigingen.....want er zit geen envelop onder de stoel ......Maar bij elke rij staat iemand van de bank met een stapel enveloppen van de verenigingen die in die rij zitten......en of we de enveloppen willen doorgeven en die van je eigen vereninging VAST houden....dus NIET open maken.....VAST HOUDEN. De enveloppen hadden verschillende kleuren geel,groen,blauw oranje .. Iedereen had inmiddels zijn of haar envelop en kon het uitpakken beginnen....eh NEE ....NIET....HUH...wat zegt hij nou...?????... Chris Zegers roept iedereen even tot de orde..... we openen de enveloppen per kleur op tromgeroffel......de verenigingen en met name die van WEDDE waren allemaal tevreden met wat er op hun cheque stond geschreven. 
Wij van de Stichting lichtweek Wedde waren ook blij verrast met de 132 stemmen en het daaruit ontstane  bedrag van €1085,63.
Het is even wennen aan dit nieuwe concept .....het smaakt wel naar meer .. ...om er volgend jaar nog meer mee bezig tegaan om de mensen bewust te maken dat ze hun stem niet verloren moeten laten gaan.
ALLE  STEMMERS  BEDANKT  

WE GAAN ER EEN MOOI JUBILEUM JAAR VAN MAKEN. 

            60      60      60       60
          LICHTWEEK WEDDE
VAN 3 SEPTEMBER T/M 8 SEPTEMBER 2018
Comments