Natteravnen - din sociale base

Natteravnen er Ravnsbjergkollegiets bar. Baren er det naturlige sociale samlingssted på kollegiet. Her er der mulighed for at danse og feste til den lyse morgen, eller bare at hygge med sine medkollegianere over en enkelt øl og et spil terninger.

Natteravnens mål er at bidrage til et godt socialt miljø på Ravnsbjergkollegiet. Midlerne til at opnå dette er studentervenlige barpriser, klassiske barspil som bordfodbold og pool, quiz-aftener, live-musik, samt større events som Metermesterskab og Ravnerock.

Natteravnen har typisk åbent onsdag og fredag, dog også andre dage i tilfælde af særlige arrangementer, fx. Nytårsaften, Super Bowl eller Skt. Hans. Du kan følge med i, hvad der aktuelt sker i Natteravnen ved at kigge i kalenderen eller ved at blive medlem af vores side på Facebook.


Natteravnen - mere end en kollegiebar

Natteravnen er en non-profit forening. Det vil sige, at de penge, vi måtte tjene ved salg af drikkevarer går retur til kollegianerne i form af gode tilbud og særlige events i Baren. Et eksempel er den årlige Ravnerock-festival.

Natteravnen forsøger at være så professionel i sin tilgang som muligt, så det kan være mere end "bare" en kollegiebar. Vi har næringsbrev og alkoholbevilling, så du også har mulighed for at medbringe gæster i Baren. Desuden er vore bartendere aflønnede, ligesom Natteravnen har sin egen bestyrelse.

Natteravnen giver dig også mulighed for at afholde din egen, private fest i Baren. Læs mere om mulighederne for at leje baren her