Ilmoitukset‎ > ‎

Avokanoottiyhdistyksen syyskokouksen antia

lähettänyt Stefan Eppu Blomqvist 23.9.2019 klo 0.36   [ 23.9.2019 klo 0.49 päivitetty ]
Terveisiä referoidusti Etelä-Konnevedellä pidetystä kokouksesta.

Kiitos kaikille mukaan tulleille erinomaisesta aktiivisuudesta ja saamistamme mielipiteistänne! 

Syyskokouksesta:
1. Hallituksen jäsenmääräksi kokous päätti sääntöjen mukaisesti: puheenjohtaja plus neljä jäsentä
2. Hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2020 valittiin Kari Hellström
3. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Leena Arpiainen, Juha Forsström, Suvi Marttinen ja Stefan Blomqvist
4. Toiminnantarkastajaksi valittiin Ilkka Salmi ja varatoiminnantarkastajaksi Pekka Koivukunnas
5. Kokouksen esityslistan kohta 10 mukaisesti muodostettiin kolme työpajaryhmää keskustelemaan alustuksien pohjalta kolmestä pääaiheesta mitkä olivat (alla perässä työryhmien kommentit):

A. Avokanoottiyhdistyksen tiedotus, mitkä ovat viralliset kanavat ja niiden käyttäminen sekä muut sähköiset alustat?
- Yhdistyksen virallinen tiedotuskanava ovat: jäsentiedote mikä lähetetään sähköpostitse. Tämän lisäksi yhdistys käyttää facebookin sivua www.facebook.com/avokanootti

- Yhdistyksellä on käytössä ollut FB :ssa ns. julkinen ryhmä. Ko. ryhmässä on yli 400 jäsentä. Yhdistyksessä jäseniä on 63. On käynyt ilmi että suurimmalle osalle näiden kahden FB-sivun ero on ollut epäselvää tai virallisesta sivusta ei ole tiedetty. Päätettiin nimetä keskusteluryhmä uudestaan jotta vältytään jatkossa sekaantumisilta. Avokanoottiyhdistyksen hallitus moderoi keskusteluryhmää toistaiseksi. (Nimi on muutettu: "Asiaa Avokanoottimelonnasta" - keskusteluryhmä). Pohdittiin keinoja keskusteluryhmän henkilöiden saamisesta myös yhdistyksen jäseniksi. Julkisen ryhmän toiminta ja käyttötarkoitusta jatkossa hallitus puntaroi syyskokouksesta saamiensa viestien pohjalta.

- Yhdistyksen keskustelufoorumi suljetaan vuoden loppuun mennessä ja poistetaan internetistä. Syynä tähän vähäinen käyttö ja jatkuvat spam/häiriökirjoitukset. Foorumilta taltioidaan toiseen välineeseen Foorumilla olevat oleelliset kirjoitukset hallituksen toimesta. (vertailut, retki/kohdekuvaukset, yms) loppu vuoden aikana.

- Yhdistys ottaa käyttöön blogin minne siirretään osa foorumin aineistosta sekä minne jatkossa Avokanoottiyhdistys taltioi vastavia kirjoituksia. Alustavasti tähän aineistoon jatkossa tulee olemaan pääsy vain Avokanoottiyhdistyksen jäsenillä. Toteutus tapa vielä tutkinnan alla. Blogiin tulevat kirjoitukset ennakkotarkastetaan ja hallituksen valtuuttamat henkilöt vievät julkaistavat materiaalit blogiin. Blogin etenemisestä ja käyttöön ottamisesta hallitus ilmoittelee myöhemmin lisää.

- Yhdistyksen Web-sivusto ( www.avokanootti.info ) tulisi uudistaa alkavalla kaudella ja kuvat päivittää. Hallitus etsii tähän kiinnostunutta web sivujen tekijää esim WP -alustalle

B. Millaisia tapahtumia yhdistyksen tulisi järjestää jäsenilleen?
- Syystapaaminen ja puljauspäivä saivat varauksettoman jatkokannatuksen
- Ehdotettiin retki/tapaamista myös keväälle tai syystapaamisen siirtämistä keväälle.
- Yhdistyksen tulisi järjestää myös matalan kynnyksen helppoja 1-2 melontaretkiä kauden aikana
- Yhdistys voisi järjestää myös virtaavan veden koulutusta
- Jäsenistön toteuttamien retkien informointi ja mahdollisuus jäsenistön väliseen vuorovaikutukseen miten päästä mukaan tai saada tietoa tulevista retkistä/tapahtumista.

C. Vastauksia kysymykseen " Miksi kannattaisi liittyä yhdistyksen jäseneksi?"
- Kiteytettynä: 
Yhdistyksen tulee selkeyttää toimintaansa ja tavoitesuuntaansa "tietoa, koulutusta, melonta-osaamista" jakavana yhteisöllisenä/melontakulttuuri järjestönä. Kohdentaen tämän syvä osaamisen jäsenistölle pitäen "ovet auki" melonnasta kiinnostuneille henkilöille. Toteutustavat käytännössä tiedotuskanavien ja tiedottamisen selkiyttämisenä. Valikoitujen tapahtumien toteuttamisena. Osa toiminnasta ja tiedosta kanavoidaan vain avokanoottiyhdistyksen jäsenille.

Terveisin Eppu / Avokanoottiyhdistyksen hallituksen puolesta kiittäen. 

Comments