Actualitate

Top

 • Beneficiarii burselor de studiu oferite de Asociația Pro Bambini pentru anul școlar 2014/2015

  Beneficiarii burselor
  Asociația Pro Bambini din Oradea oferă, în anul școlar 2014/2015, 10 burse de studiu. Astfel, 10 dintre cei 12 elevi din Oradea și județul Bihor care au aplicat pentru bursele de studiu oferite de Asociația Pro Bambini, în anul școlar 2014/2015, au fost acceptați. În evaluarea dosarelor au fost luate în calcul: situaţia materială a elevului – 30 p., situaţia şcolară – 30 p. și rezultatele obţinute la olimpiade şi concursuri (locale, judeţene, naţionale şi internaţionale/mondiale) – 40 p. Cei 10 elevi care au fost selectați vor primi pentru fiecare lună a anului școlar 2014-2015 câte o bursă în valoare de 100 de lei/elev.
    

  Postat la 7 dec. 2014, 17:59 de către Crina Dobocan
 • Colindători din mai multe județe, la Oradea

  Festivalului Internațional de Datini de Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ,,Asta-i datina străveche”.

  Asociaţia Pro Bambini din Oradea organizează, în perioada 5-6 decembrie 2014, a V-a ediție a Festivalului Internațional de Datini de Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ,,Asta-i datina străveche”. În jur de 350 de copii și tineri din mai multe județe ale țării (Bihor, Suceava, Teleorman, Maramureş, Hunedoara, Cluj, Bistriţa, Timiş, Satu-Mare) , dar și din străinătate (Serbia, Ungaria) le vor prezenta orădenilor tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun şi Anul Nou zona care provin.

  Evenimentul are ca scop sprijinirea ansamblurilor de copii în preluarea, prelucrarea şi prezentarea folclorului autentic, dar şi un schimb multicultural şi interetnic. Totodată, evenimentul promovează principiile europene care vizează toleranţa etnică şi dialogul intercultural.  Postat la 4 dec. 2014, 15:09 de către Crina Dobocan
 • Un nou Târg de jucării - 24 noiembrie – 3 decembrie 2014
  2014 Târg de jucării ProBambini
  Asociaţia Pro Bambini derulează, în perioada 24 noiembrie – 3 decembrie 2014, a VI-a ediţie a Târgului de Jucării.
   Mai multe şcoli din Oradea şi din judeţ au răspuns invitaţiei Asociaţiei Pro Bambini din Oradea de a participa la cea de-a VI-a ediţie a Târgului de jucării. Evenimentul se desfăşoară din anul 2009, în luna noiembrie, în apropierea sărbătorii Sfântului Nicolae. Târgul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Colegiul Naţional „Iosif Vulcan” Oradea, Şcolile „Dacia”, Oltea Doamna”, nr. 11, nr. 16, „Avram Iancu”, „Dimitrie Cantemir”, „Octavian Goga”, Sânmartin, Hidişelul de Sus, „Nicolae Bălcescu”, liceele „Don Orione”, „Lucian Blaga”, Teologic Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu”, „Onisifor Ghibu”, „Nicolae Bolcaş ” Beiuş şi Liceul de Arte Oradea.
  Concret, copiii au renunţat la o jucărie şi au expus-o în cadrul târgului. Colegii lor au achiziţionat jucăriile la sume modice. Banii adunaţi vor fi donaţi Asociaţiei Pro Bambini, iar aceasta îi va folosi în proiectele sale.
  Astfel de proiecte dezvoltă spiritul antreprenorial al copiilor. Totodată, copiii sunt învăţaţi să dăruiască şi să se implice în acţiuni de voluntariat.
  Postat la 4 dec. 2014, 13:45 de către Crina Dobocan
Se afişează postările 1 - 3 din 26. Vizualizaţi mai multe »

In the News

DatăMass-MediaSursăTitluLink-uri
14 decembrie 2012 Web www.crisana.ro obiceiuri-de-sarbatori-intr-un-festival-reusit-asta-i-datina-straveche http://www.crisana.ro/stiri/cultura-5/obiceiuri-de-sarbatori-intr-un-festival-reusit-asta-i-datina-straveche-131894.html 
1 octombrie 2012 Web bihorstiri.ro Zeci de copii bihoreni au primit rechizite de la Asociația Pro Bambini http://bihorstiri.ro/zeci-de-copii-bihoreni-au-primit-rechizite-de-la-asociatia-pro-bambini/ 
Se afişează 2 elemente din pagina In the News sortate după Dată, ora creării, Titlu. Vizualizaţi mai multe »

Mesaje

Se afişează postările 1 - 10 din 12. Vizualizaţi mai multe »