20 DE JUNY 2015

AQUEST ANY LA TORNEM A REPETIR, SOM AIXÍ DE VALENTS .... SEGUEIX-NOS!
           
                     
L'AVENTURA

Sortim de la Devesa de Girona Km 0 ens dirigim cap a Bescano, aquí agafem la carretera d'Estanyol, dos Kms i prenem camí de pujada per la dreta, ens porta fins Estanyol-Aiguaviva-Salitja-Viloví d'Onyar i Santa Coloma, 1a Etapa 33km i 380mtrs positius acumulats.
Santa Coloma, sortim per l'Ermita de Sant Salvador pujant fins a Sant Pere Cercada, uns 8kms de pujada per pista ampla i bona, desnivell mitjà 7%. Des de Sant Pere de Cercada baixem fins a Riudarenas vorejant l'Argimon i el poblet de l'Esparra, baixem per pista i trialera ciclable i molt bonica, per pla arribem a Sils, 2a Etapa Santa Coloma - Sils 26Km i 455mts positius acumulats.
Sortim de Sils pels Estanys, passarem per la Granota (restaurant NII) Urbanizacion de Can Carbonell, Sant Llorens, Can Cabanyes pugem per la Serra de l'Ardenya (tros de pujada uns 2Km amb desnivells considerables), arribem a la Casa Nova i Sant Feliu de Guíxols, el travessem pel Port, sortim carretera direcció Platja d'Aro per carril bici, 3a Etapa Sils - Platja d'aro 48Kms i 890mtrs positius acumulats.
Sortim de Platja d'Aro per la carretera del Mas Nou, abans de la pujada a la Urbanitzaciò, girem a la dreta agafant un camí ample que ens portarà fins Calonge, després per carril bici fins a Palafrugell, passant per Sant Joan de Palamos, des de Palafrugell, seguim per pista fins Sa Riera, pugem a Begur i baixem a Pals, després seguim pels arrossars i aiguamolls, sortim per Torroella de Montgrí, Verges, Jafre,prop de Colomers,Cervia de Ter Medinya Sarria de Ter i GIRONA. UNA VOLTA PRECIOSA, fent aquest recorregut els gironis apreciarem encara mes els magnífics paratges que tenim a prop, molt a prop, mar muntanya i paisatges increïbles, la ruta transcorre per pista i camins tots ciclables, poquisim asfalt, els molt valents la podeu fer en un dia, 14hora pedalejant, a una mitjana de 15kms x hora, 1 hora aturats (4 parades de 15minuts. Sortida de Girona 6h mati, arribada 9 .. 10 vespre ... molts hidrats, cremes i ungüents per a les parts púdiques, i a pedalar (recomanem el mesos de JUNY-JULIOL doncs els dies són més llargs, frontals únicament per als ultimíssims trams doncs hi ha  moltíssims encreuements, i amb el  frontal, s'aprecia molt malament el track,  SÌ, ES POT FER, PROVA-HO. ... L'UNIC IMPOSIBLE ES ALLO QUE NO INTENTES. Tot el recorregut es penjat a Wikiloc a la paguina www.platanbike.com (rutes) també els diferents trams, per si es vol fraccionar i les diferents sortides i arribades al tram, ELS MOLT VALENTS QUE  FAGIN LA TOTAL, PER FAVOR QUE ENS HO COMUNIQUIN , molt bones PEDALADES,

A LA PESTANYA ESQUERRA DE LA PÀGINA TROBAREU ELS TRACKS DE TOTS ELS TRAMS