Comments and reviews about Vyöhyke, Zone:

"Yllättävänkin mukanansa pitävä halppis leffa! Parempi tämä oli kuin uudet hollywood leffat :D Lisää,lisää!!"
    -Youtube Viewer

"Post-apokalyptisten leffojen keräilijänä ja alkuperäisteoksen suurena fanina minun standardini tämän elokuvan suhteen olivat ehkä erilaiset kuin keskivertokatsojalla, mutta Vyöhyke on yksi lempielokuvistani ja saa minut ihmettelemään, mikä Suomen kaikkia muita elokuvantekijöitä oikein vaivaa. Tunnelma on erinomainen, leffa on juuri sopivan pituinen koska on ymmärretty genrelle ja esikuville olennainen hiljaisten jaksojen merkitys. Vaikka näyttelijäntyö sahaa kohtauksesta toiseen, se on parhaimmillaan juuri oikean lakonista jotta henkilöhahmot uskoo suomalaisiksi ja halpuudestaan huolimatta efektit pyyhkivät Hollywoodin B-sarjan kilpailijoillaan lattiaa.

Vaikka innoitus on epäilemättä tullut S.T.A.L.K.E.R. -videopeleistä, tekijät ovat rohkeasti olleet sekä uskollisia alkuperäiselle romaanille, että lähteneet tekemään oman näköistään Vyöhykettä ja stalker-alakulttuurin kuvausta. Tietystikään suomalaiset elokuvakriitikot eivät tykkää kun tässä ei ole kuvattu tunnin ajan 70-lukulaista betoniseinää suomalaisen keski-ikäisen miehen angstin vertauskuvana, mutta minun näkökulmastani Vyöhyke painii kotimaisten tuotantojen suhteen samassa sarjassa kuin Raid. Eli parempaankin ehkä pystyttäisiin, mutta toistaiseksi kukaan ei ole edes yrittänyt."
    -Burger Games

"Sopivasti viimeisimmän Shadow of Chernobyl-pelikerran jälkeen löysin tämän loistofilmin, jonka jälkeen katsoin uudestaan alkuperäisen Stalker-elokuvan vuodelta 1979. Mahtavaa työtä, budjetista selvästi otettu kaikki mehut irti. Kiitos!"
    -Youtube Viewer