Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Studio le Petit Port, cursusruimte en vergaderruimte.


PER OPENBAAR VERVOER

Te voet of per fiets vanaf Station Leiden CS

U neemt de uitgang centrum van het station, steek het stationsplein over en ga rechtdoor (Stationstraat / Steenstraat). Na ongeveer 400 meter gaat u linksaf met de weg mee de brug over (Blauwpoortsbrug). Direct na de brug rechtsaf. Dit is het Kort Rapenburg. U gaat rechtdoor. Steek de kruising met Breestraat (links) / Noordeinde (rechts) over en vervolg uw weg langs de gracht. Dit is het Rapenburg. U volgt de bocht in het Rapenburg en gaat bij de tweede brug over de gracht rechtsaf de Doezastraat in. Deze straat loopt na het passeren van de Witte Singel over in de Herenstraat. studio Le Petit Port bevindt zich op zo'n 100 meter na de brug over de Singel aan uw rechterhand. Een fraaie route door het historische centrum van Leiden.

Te voet of per fiets vanaf Station Leiden Lammenschans

Uit het station komend slaat u linksaf. U steekt de ventweg, de Lammenschansweg (zebrapaden parallel aan het spoorwegviaduct) en de volgende ventweg over en gaat rechtsaf langs de ventweg van de Lammenschansweg. Na ongeveer 150 meter gaat u linksaf de Koninginnelaan in. Aan het eind naar rechts. Dit is de Herenstraat. Na ongeveer 300 meter bevindt zich studio Le Petit Port.

MET EIGEN VERVOER

A4 Afslag 7 (knooppunt A4/N206)

Komende uit Amsterdam gaat u na het inslaan van de afslag rechtsaf en bij de verkeerslichten linksaf. Komende uit Rotterdam/Den Haag gaat u bij de verkeerslichten na de afslag linksaf. U volgt de borden Leiden en gaat bij de eerste verkeerslichten na de afrit na ongeveer een kilometer rechtsaf. Dit is de Lammenschansweg. Ga onder het spoorweg viaduct door en ga bij de tweede mogelijkheid om af te slaan na het viaduct naar links. Dit is de Koninginnelaan. Aan het eind naar rechts. Dit is de Herenstraat. Na ongeveer 300 meter bevindt zich studio Le Petit Port.

A44 Afslag 8 (knooppunt A44/N206)

Komende uit Amsterdam gaat u bij de verkeerslichten bij de afslag naar links onder de snelweg door. Komende uit Den Haag slaat u bij de verkeerslichten van de afslag rechtsaf. Na ongeveer 300 meter slaat u rechts af (N206). U slaat na zo'n 150 meter linksaf. U rijdt vervolgens rechtdoor onder het spoorwegviaduct door en over de brug. Bij het derde paar verkeerslichten verlaat u de N206 en slaat u linksaf. Dit is de Vijfmeilaan. Volg deze tot bij de rotonde, ga rechtdoor, over de brug buigt de weg naar links (Vrijheidslaan). U passeert de bewaakte spoorweg overgang. U bevindt zich aan het eind van de Herenstraat. Autoverkeer moet verplicht rechts afslaan naar de Koninginnelaan en daar dus een U bocht maken bij de eerste gelegenheid daartoe. Dit is de Herenstraat. Na ongeveer 300 meter bevindt zich studio Le Petit Port.

Comments