Students‎ > ‎

Bell Schedules

Heide Trask High School

2017-18 BELL SCHEDULES



Schedule

Regular Times

Length

Students enter building

8:20


1st Period

8:30 – 9:55

85 minutes

2nd Period

10:00 – 11:30

90 minutes

Lunch & Learn

11:35 – 12:35

60 minutes

3rd Period

12:40 – 2:05

85 minutes

4th Period

2:10 – 3:35

85 minutes




Schedule

Early Release

Length

Students enter building

8:20


1st Period

8:30 – 9:22

52 minutes

2nd Period

9:27 – 10:21

54 minutes

3rd Period

10:26 – 11:18

52 minutes

4th Period

11:23 – 12:15

52 minutes

Lunch

12:15 - 12:35*

20 minutes


* Car riders and student drivers may leave at 12:15pm.  Buses depart at 12:35pm.

Schedule

1 Hour Delay

Length

Students enter building

9:20


1st Period

9:30 – 10:40

70 minutes

2nd Period

10:45 – 12:00

75 minutes

Lunch & Learn

12:05 – 1:05

60 minutes

3rd Period

1:10 – 2:20

70 minutes

4th Period

2:25 – 3:35

70 minutes





Schedule

2 Hour Delay

Length

Students enter building

10:20


1st Period

10:30 – 11:35

65 minutes

2nd Period

11:40 – 12:45

65 minutes

3rd Period

12:50 - 2:25


Lunch Downstairs

12:50 - 1:15

Downstairs Class (1:20 - 2:25)

Lunch Upstairs/JROTC

1:20 - 1:45

Upstairs Class (12:50 - 1:20 and 1:50 - 2:25)

4th Period

2:30 – 3:35

65 minutes





Schedule

2 Hour Early Dismissal

Length

Students enter building

8:20


1st Period

8:30 – 9:35

65 minutes

2nd Period

9:40 – 10:45

65 minutes

3rd Period

10:50 - 12:25


Lunch Downstairs

11:25 - 11:50

Downstairs Class

(10:50 -11:25 and 11:55 - 12:25)

Lunch Upstairs/JROTC

12:00 - 12:25

Upstairs Class

(10:50 - 11:55)

4th Period

12:30 – 1:35

65 minutes