Paul's Place‎ > ‎

Samen 130 ..


Het was me 't feestje wel op 3 juli 2010 .. Van de 80 genodigden die hadden toegezegd kwamen er 78 (Meta Jacobs was helaas geveld door voedselvergiftiging, Rob was er dus ook niet ..), die in black-tie en feestkleding acte de presence gaven. De foto 's bij de entree werden gemaakt door Sander en Greg, de ontvangst met bubbels werd verzorgd door Erwin en Helga en de cadeautjes aangepakt door Astrid en Karen. Het zal een mooi tuinhuisje worden.

Onder muzikale begeleiding van Mike Silk begon de avond rustig, maar geanimeerd. Prima gelegenheid even wat te drinken en te versnaperen, daar had de Smittenberg voor gezorgd. Vooral de haring/viskar was in trek !

Daarna een oefening in samenzang voor de dames en de heren, onder bezielende leiding van Eke Surink en Theun Hoekstra, gevolgd door het openen van het buffet, dat in het teken van 5 landen stond: Frankrijk, Zweden, Spanje, Italie en Indonesïe.

Een fikse regenbui zorgde voor verdere verdieping van de kennismakingen in het zeer gemixte gezelschap, droog onder de tenten en met een heerlijk natje en hapje in de hand.

De avond vloog voorbij, zeker na het entree van de Heeren van het Goede Leven, die 'unplugged' langs de tafels gingen en een gesprek niet onmogelijk maakten. Wel het stilzitten ! De beentjes gingen van het gras (een verzwikte enkel bij de sirtaki was onvermijdelijk).

Maar voor het zover was zong het getrainde koor onder leiding van Eke en Theun een prachtig lied, waarna de dessertbuffet goed werden bezocht. De bediening was voortreffelijk, net als spijs, drank en muziek, maar de sfeer overtrof alles, en dat deden de gasten ! Waarvoor onze hartelijke dank.

Tot samen 140 !


Samen 130

De muziek en het koor zijn hier ook te zien en horen !

YouTube-video