Paul's Place

Na een werkzaam leven is het sinds 2007 wat rustiger in mijn en ons leven. Dat werd trouwens hoog tijd, zo meldden lichaam en geest.

Resten nog bezigheden voor derden, consultancy geheten. Ofwel: soms is mijn nadenken iets waard voor een ander (bedrijf of particulier).  Maar ik wil nu ook nu wel eens aan wat anders wil denken.Ter voorbereiding van mijn voornemen o.a. een auto-biografie te schrijven zal ik mij eerst verdiepen in de families waarmee ik in mijn leven te maken had en heb. Gezien de aard van die familie(s) een hele klus, maar ik heb, hoop ik, nog even ..

Nu zijn de 'leuke' dingen aan de beurt. Familie, kleinkinderen, vrienden, varen en andere hobby's, en welbevinden niet te vergeten.

Een van de dingen die ik ook hier wil doen is alle gegevens van mijn schip: MY the Striker verzamelen en voor mij overal beschikbaar maken.

Verder wil ik hier centraal een aantal zaken vastleggen, bewaren en toegankelijk maken, uitsluitend voor familie en naaste relaties. Als u iets zoekt binnen deze site: zie rechtsboven.

Sinds 2010 actief als secretaris van Buurtcommissie Zomeroord.

Een beter leven voor anderen is ook van belang, daarom draag ik al sinds 1998 een donorcodicil.

Motto: geen beter leven dan een goed leven.