Welkom

Pastri b.v. volgt al sinds 1998 de ontwikkeling van Google-producten en -diensten met hun missie op de voet en gebruikt deze ook zelf.

Dat beviel zo goed dat er inmiddels voor veel relaties complete domeinen zijn opgezet, meestal kleine, maar ook grotere MKB-bedrijven, en soms particulieren. Steeds is het uitgangspunt de wens van de klant. Vrijwel altijd wil deze tegen bescheiden kosten een stabiele en schaalbare werkomgeving hebben en zich niet bezighouden met updates, licenties, virusscanners en andere zaken, die van het ondernemen afleiden.

Er zijn klanten die bijna uitsluitend gebruik maken van hun 'gratis' Gmail, dus als klant@gmail.com met advertenties, en 15 Gb opslag. Maar de meesten stellen het op prijs om als klant@bedrijfsnaam.nl te opereren, niet door advertenties te worden afgeleid en hun 'eigen' logo in het domein te zien, in plaats van dat van Google. Zij hebben 30 Gb opslag, en daarbij worden naar Google-format geconverteerde (ge-uploade) en op Drive gemaakte documenten niet eens meegeteld.

Dat gebeurt met Google Apps for Work. 

Daarbij maken deze klanten meer en meer gebruik van de gratis en uitstekende browser Chrome, die op elke platform beschikbaar is en zichzelf up-to-date houdt. Zo kunnen zij al hun werkzaamheden vanaf elk apparaat (dus ook mobiel) en elke lokatie verrichten, waarbij altijd alles gesynchoniseerd blijft: begonnen aan een brief op kantoor ? Thuis even afmaken, delen, verzenden, printen.

Genoeg voor nu, hoe eenvoudig het ook is voor ingewijden, bij de meesten gaat het al snel duizelen. Voor hen het gaat er om dat Pastri helpt bij het opzetten en onderhouden van uw Gmail en vooral: uw Google Apps, waarmee u een krachtige tool in handen heeft om de komende jaren slagvaardig en kostenbewust uw ICT te realiseren. Het gebruik zelf is echt eenvoudig !

Als u nu al interesse heeft: mail naar info@pastri.nl en wij adviseren u vrijblijvend en kosteloos over de mogelijkheden. 

Nieuwtjes

 • Google is 18 jaar geworden Dat werd gevierd met een nieuw lettertype en dus ook een nieuw logo !Uiteraard pas Pastri ook zijn lettertype voor het logo aan: naar Product Sans.Daar gaat een heel ...
  Geplaatst 15 sep. 2015 10:45 door Paul Striker
 • Mailmerge: autoCrat Er is een gratis plug-in beschikbaar om mailmerge mogelijk te maken op Drive.Deze Chrome plug-in autoCrat voegt de gegevens samen uit een spreadsheet aan de hand van ...
  Geplaatst 15 sep. 2015 10:40 door Paul Striker
 • Logo en site aangepast Na 10 jaar was het zinvol een andere look te kiezen, die beter past bij de klantenkring.Het logo laat al zien dat er gewerkt wordt met, en zelfs 'binnen ...
  Geplaatst 2 jan. 2015 10:16 door Paul Striker
 • Apps for Work Sinds kort is de naam aangepast: van Google Apps for Business naar Googel Apps for WorkEn dat blijkt wel uit de aanpak: nog meer mogelijkheden, ook voor kleinere ondernemingen ...
  Geplaatst 2 jan. 2015 10:04 door Paul Striker
Berichten 1 - 4 van 4 worden weergegeven. Meer bekijken »