Tervetuloa Kankaanpään Korpiveikkojen 80-vuotisjuhlaan
lauantaina 10.11.2018 Kankaanpääsaliin.

Juhlapäivä alkaa klo 16.00 lipun naulauksella ja huomionosoituksilla.

Päivä huipentuu vuosijuhlaan klo 18.00.

Tervehdysten vastaanotto ja juhlatarjoilu
alkavat klo 17.00 aulatiloissa, jossa on myös 
mahdollisuus tutustua partionäyttelyyn. 

Juhlajumalanpalvelus ja lupauksenantotilaisuus
sunnuntaina 11.11.2018 klo 10.00
Kankaanpään kirkossa.

Kankaanpääsali sijaitsee osoitteessa 
Kangasmoisionkatu 1, 38700 Kankaanpää. 

Lahjalistan löydät osoitteesta lahjalista.net/korpiveikot80 
Salasana on KKV80.

Partiolaiset pukeutuvat juhlaan partioasuun 
eli partiopaitaan ja huiviin sekä tummaan alaosaan (housut tai hame).


Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan juhlaan ma 5.11.2018 mennessä

tekstiviestillä p. 0402554320 (lippukunnan puhelin)

tai sähköpostilla korpiveikot@gmail.com
Muistathan mainita mahdollisista erityisruokavalioista 
ilmoittautumisen yhteydessä.


Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme 
80-vuotista partiotoimintaa Kankaanpäässä!


Lisätietoja  partiokoteihin: 

§Toivomme myös partioperheiden ilmoittautuvan juhlaan (partiolaisen nimi ja henkilölukumäärä tekstiviestillä tai sähköpostilla riittää). Ilmoitattehan myös mahdolliset erityisruokavaliot samalla (ilmoittautuminen on tarjoiluja varten).

§Juhlan kenraaliharjoitukset ovat pe 9.11. klo 18.30 alkaen Kankaanpääsalissa. Omat lähijohtajat tiedottavat omaa ryhmäänsä tarkemmin asiasta.

§Partiolaiset pukeutuvat juhlaan partioasuun eli partiopaitaan ja huiviin sekä tummaan alaosaan (housut tai hame).

§Välittömästi pääjuhlan loputtua kaikista lippukuntalaisista otetaan ryhmäkuva salin näyttämöllä. Toivomme kaikkien pystyvän jäämään kuvaan.

Juhlapäivä on kokonaisuudessaan pitkä. Pienimpien osallistujien jaksamista ajatellen olemme jakaneet juhlan kahteen osaan. Toivomme toki pääosan vieraista saapuvan jo klo 16.00, mutta pääjuhla alkaa vasta klo 18.00.  Lapset esiintyvät juuri tuossa pääjuhlassa. Tavoitteenamme on, että kaikki nuoret partiolaiset esiintyvät juhlassa.

Klo 17- 18 aulassa on juhlatarjoilu sekä mahdollisuus tutustua partionäyttelyyn. Salissa on tunnin ajan katsottavissa vanhoja leirivideoita sekä valokuvia vuosien varrelta, ajan ei siis pitäisi käydä pitkäksi.

§Juhlajumalanpalvelus sunnuntaina 11.11. klo 10.00 kirkossa on tärkeä osa 80-vuotisjuhlaa. Kirkossa rauhoitumme ja juhlaviikonloppu huipentuu uusien partiolaisten lupauksenantoon.


Yhdessä teemme juhlan!

 photo IMG_0102-770.jpg

Partio on vastavoima “Miks mun pitäis?” ja “Ei kuulu mulle!”-asenteille. 

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa tehdä itse. Siihen osallistuvat pienimmätkin partiolaiset: vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Mitä meidän lippukunnassa tehdään?

Meillä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, suunnistaen. Osataan ensiapua ja osallistutaan vapaaehtoistyöhön. Tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.

Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon. Partiotoiminta alkaa elo–syyskuun vaihteessa.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään tapaamisissamme, soittamalla lippukunnanjohtajalle tai laittamalla vaikkapa sähköpostia.

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena!

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa  tästä

Voit seurata meitä myös Instagramissa @korpiveikot!