Pálferit hallgatók közösségének oldala


Ide kattintva megtalálod az összes előadás hanganyagát, és az utóbbi hét év vasárnapi beszédeit.

Utalásos támogatáshoz bankszámlaszámunk (MEGVÁLTOZOTT!): 
Pálferi, Teljes Életért Kh. Alapítvány
MagNet Magyar  Közösségi Bank Zrt.
16200223-10054457
HU89 1620 0223 1005 4457 0000 0000


Köszönjük az 1%-okat.
Ha támogatni szeretnéd a munkánkat, a közvetítést, az önkéntesek életét, ajánld fel 1%-odat az Alapítványunk céljaira: 
Név: Pálferi, Teljes Életért Kh. Alapítvány
Adószám: 18282230-1-42
postacím: 1400 Budapest Pf. 37.

Programjaink

Ez az a nap, amikor a hallgatóság megköszöni Ferinek az évet. Ferit ilyenkor annak lehetőségével is megajándékozzuk, hogy egy másik szerepben lehet színpadon :) Ez persze nekünk a legnagyobb ajándék. Jegyeket elővételben érdemes venni - itt! Helyszín: MOM Kulturális Központ. Időpont: június 8.
2017. július 17-23. Révfülöp.
Balatoni nyár a pálferisekkel...
Kattints ide további részletekért!

Soroksári Duna
Június 10-én Soroksártól teszünk egy nagy kanyart a Dunán, Dunaharaszti és Szigethalom érintésével vissza Soroksárra. A nyugodt víz és a gazdag látnivalók miatt mindenkinek javasoljuk ezt a túrát. Jelentkezési határidő: május 30. Részletek és jelentkezés itt!


Dráva-túra

2017-ben régi tervünket valósítjuk meg: augusztusban felfedezzük az egyik legtöbb kalandot ígérő hazai folyót, a Drávát, melynek felső szakasza Európa egyetlen szabályozatlan, természetes medrű folyója. A túrát kitartó, kalandvágyó, barátainknak javasoljuk. Jelentkezési határidő: Várólistára lehet jelentkezni. Részletek és jelentkezés itt.

Pünkösdi Dunakanyar-túra

Közép-Európa 
legszebb vízitúra útvonalán, Esztergomtól a Római-partig evezünk végig június 3-5 között. Útközben bekukkantunk a Garamra és az Ipolyra, barangolunk és igény szerint múzeumot látogatunk Zebegényben. Jelentkezési határidő: Várólistára lehet jelentkezni. Kormányosok jelentkezését várjuk! Részletek és jelentkezés itt!

Indul a Pálferis Biokertészetünk!

Célunk nemcsak az, hogy általunk termelt vegyszermentes zöldségeket fogyaszthassunk, hanem a természetben, közösségben végezett fizikai munkán keresztül testileg és lelkileg is feltöltődhessünk távol a város zajától. Részleteket itt találsz.

Szabad az ima!

Sok szeretettel vár az imacsoport mindenkit a keddi alkalmak előtti  imaalkalmakra 19:00 órától 20:00 óráig, ahol az tavaszi évadban Nyolc boldogság témájával foglalkozunk! Bővebben itt olvashattok róla!

Hírlevél

Ha szeretnél a közelgő programjainkról, vagy az előadásokkal kapcsolatos hírekről értesítést kapni, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajánljuk figyelmetekbe
Pálferis Filmklub

Örömmel értesítünk, hogy újra indítjuk a pálferis filmklubot. Az első alkalom május 26-án este lesz. Részletek és jelentkezés itt.

Alapítvány


Az Alapítvány a testi, lelki, szellemi, társas, csoportos, spirituális egészség és jóllét megszerzésére, fenntartására, fejlesztésére, az egészség és a jóllét romlásának megelőzésére jött létre.
Az Alapítvány célja az ilyen célkitűzésű feladatot végző programok, személyek, csoportok, intézmények támogatása helyi, országos és országhatárokon átívelő szinten. 


Nagyon köszönjük eddigi önkéntes, természetbeli, és pénzbeli felajánlásaitokat!

Utalásos támogatáshoz az adataink:
Nevünk: Pálferi, Teljes Életért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszámunk (ÚJ!):
16200223-10054457
IBAN:
HU89 1620 0223 1005 4457 0000 0000
Bank neve:
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Bankkártyával történő egyszeri adományozás itt.

A honlappal, a programokkal és az alapítvány működésével kapcsolatban az alábbi e-mailen érsz el minket: info@palferi.hu

Ez nem Pálferi atya e-mail címe, kérlek őt ne ezen a címen keresd.