Nu har du i åk 6, 8 och 9 information om provet i Mat och Hälsa under fliken HKK på din årskurshemsida. Kolla upp vilket datum just DU har prov!
Är du sjuk på provet skriver du det på din nästa HKK-lektion.


Jag heter Katarina Neidestam och är lärare i Hem- och Konsumentkunskap för 
åk 6-9 på Oxbacksskolan. Vi håller till i historiskt vackra lokaler uppe på plan 2 i södra huset på Oxbacksskolan, Bellevuegatan 6, vägg i vägg med textilslöjden.

Om du som elev missar en lektion i HKK, maila mig så får du reda på vad vi jobbade med och vad du kan göra för att komma ifatt! Mailadressen ser du härnedan! 
katarina.neidestam@sodertalje.se

tel hkk: 08 5230 3603Höstterminen  startar med området Mat, måltider och Hälsa  i åk 6-9. Vi jobbar med detta fram till höstlovet. Mat och miljö kommer sedan på tur fram till sportlovet då Mat kopplat till ekonomi står på tur. 

Vi kommer att träna på förmågorna Planera, Hantera och Värdera när det gäller mat och måltider, pengar och ekonomi, samt kopplingen mellan mat och miljö. 


Provdatum HKK:

Du kan hitta info om kommande prov under din årskursflik på denna hemsida, klicka på Hkk i vänsterkanten. All info läggs ut två veckor innan bedömningen sker.  

Där kan du också få tips om var du kan hitta fakta, filmer mm för att kunna plugga innan.